10 βέλτιστες τεχνικές SEO

10 βέλτιστες τεχνικές SEO για τα κείμενά σας

Τεχνικές SEO

Έχουμε συγκεντρώσει 10 εύκολες και αποτελεσματικές βέλτιστες πρακτικές μάρκετινγκ των κειμένων σας, προκειμένου να βελτιστοποιήσετε τις ενέργεις και την αποτελσματικότητα SEO του ιστοτόπου σας.

  1. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο της Google (Google Keyword Tools) για να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τις πιο δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά που οι άνθρωποι ψάχνουν στις αναζητήσεις τους. Δεν αγνοούμε τις λέξεις-κλειδιά που νομίζετε ότι είναι σημαντικές για την επιχείρησή σας, μόνο και μόνο επειδή τα εργαλεία της Google μας προτείνουν ορισμένες λέξεις φράσεις ή δεν διαθέτουν τα στοιχεία σχετικά με αυτό που κάνουμε. Επίσης, κοιτάξτε τα analytics σας για τις λέξεις-κλειδιά που οι άνθρωποι πληκτρολογούν και έρχονται στην ιστοσελίδα σας.
  2. Δημοσιεύστε άρθρα σε τακτική βάση. Η ελάχιστη συχνότητα είναι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, και βασίζεται σε μια μελέτη της Hubspot τον Οκτώβριο του 2012, η ​​βέλτιστη συχνότητα είναι 6-8 άρθρα το μήνα για να μεγιστοποιηθεί η προσπάθειά σας.
  3. Ο τίτλος στα άρθρα σας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στις ερωτήσεις που ψάχνουν οι πελάτες σας και που πληκτρολογούν στη αναζήτηση της Google. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές λέξεις-κλειδιά στον τίτλο και ότι χρησιμοποιείται φυσιολογική σύνταξη.
  4. Προσθέστε φωτογραφίες σε άρθρα σας. Κάνουν επίσης πιο ελκυστικό το περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας και όταν μπορείτε να το μοιραστείτε με τα κοινωνικά δίκτυα όπως είναι το Google+, το Facebook, το LinkedIn ή όπου συνήθως υπάρχει μια μικρογραφία της εικόνας με τον τίτλο του άρθρου σας.
  5. Προσθέστε έναν τίτλο για τις εικόνες σας με τις λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με το αντικείμενο. Αν μπορείτε, το όνομα του αρχείου της εικόνας θα πρέπει να έχει αυτές τις λέξεις-κλειδιά.
  6. Συνδέστε το blog σας με την ιστοσελίδα σας. Οι εσωτερικές σύνδεσεις είναι σημαντικἐς για τις μηχανές αναζήτησης.
  7. Μοιραστείτε το περιεχόμενό σας σε όσα κοινωνικά δίκτυα μπορείτε. Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα το κοινό σας θα διανέμει το περιεχόμενό που δημοσιεύετε, και θα δημιουργήσουν περισσότερες συνδέσεις πίσω σε εσάς.
  8. Βεβαιωθείτε ότι το CMS σας (WordPress, Tumblr, Drupal, κ.λπ.) ενημερώνει τα αρχεία sitemap.xml και ειδοποιεί τις μηχανές αναζήτησης, το συντομότερο που θα δημοσιεύσετε το νέο περιεχόμενο.
  9. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα RSS feed στο blog σας για άλλες ιστοσελίδες. Υπάρχουν ακόμα είναι πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που χρησιμοποιούν RSS
  10. Προσθέσθε βίντεο στα άρθρα σας (όπου είναι δυνατόν) και προσθέσετε τίτλους. Φιλοξενήστε τα βίντεό σας στο YouTube και δημιουργήστε ένα κανάλι για την εταιρία σας. Τα βίντεο είναι ένα επιπλέον χρήσιμο εργαλέιο που μπορεί να προσθέτετε σχετικές λέξεις-κλειδιά για SEO σας και να σας βοηθήσει στην κατάταξή σας.

Η WEBONE παρέχει μία σειρά εξιδεικευμένων υπηρεσιών στο τομέα του Digital Marketing.

Αν ενδιαφέρεστε για κάποια από τις υπηρεσίες μας καλέστε μας στο 2310254007 ή συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος – επικοινωνίας.

Μοιραστείτε το άρθρο