Πλεονεκτήματα από την κατασκευή website δείτε τα

Είναι η φθηνότερη διαφήμιση με το μεγαλύτερο ROI (Return Of Investment)

Η κατασκευή website προσφέρει διαφήμιση χαμηλού κόστους σε σχέση με τους παραδοσιακούς τρόπους που περιελάμβαναν ,διαφήμιση στον τύπο, στο ραδιόφωνο ή ακόμα και στην τηλεόραση. Εύκολα ο επιχειρηματίας μπορεί να αποκτήσει μια δυναμική ιστοσελίδα σε χαμηλό κόστος η οποία μετά την ολοκλήρωση της θα θεωρείται ως πάγιο εργαλείο της επιχείρησης, σε αντίθεση με την παραδοσιακή διαφήμιση η όποια για να φέρνει πελάτες θα πρέπει να ανανεώνεται η σύμβαση της με το μέσω που την προβάλει με αρκετά υψηλό κόστος.

Ενίσχυση εταιρικού προφίλ

Η ύπαρξη επαγγελματικής ιστοσελίδας ενισχύει το εταιρικό προφίλ της ίδιας της επιχείρησης δυναμώνοντας την στα μάτια των υπαρχόντων όπως και μελλοντικών πελατών. Η ύπαρξη και μόνο επαγγελματικής ιστοσελίδας δίνει την σιγουριά στο πελάτη ότι έχει να κάνει με μια σοβαρή επιχείρηση που δεν διστάζει να έχει σε κοινή θέα τιμές και προϊόντα. Ακόμα δείχνει πάντα διαθέσιμη να υποστηρίξει τον πελάτη άμεσα και σύγχρονα.

Είναι ένας  marketer/πωλητής που δουλεύει χωρίς όρια (24/7) και χωρίς σύνορα.

Η ιστοσελίδα μια επιχείρησης καθιστά την ίδια την επιχείρηση διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για νέους και υπάρχοντες πελάτες. Είναι αρκετά εντυπωσιακό ενώ η επιχείρηση σας είναι κλειστή λόγο ωραρίου εσείς να συνεχίζεται να πουλάτε. Πιστέψτε με, θα ξετρελαθείτε όταν δείτε μια πώληση ότι πραγματοποιήθηκε μετά τα μεσάνυχτα ή ακόμα και Κυριακή.

Μερική εξίσωση ανταγωνισμού

Το σχετικά χαμηλό κόστος δημιουργίας και διατήρησης μιας ιστοσελίδας επιτρέπει σε επιχείρησης μικρού ή μεσαίου μεγέθους να αποκτούν μερίδιο αγοράς εις βάρος των μεγάλο εταιριών που δρουν στο ίδιο αντικείμενο. Με αυτό τον τρόπο μπορεί και η μικρή επιχείρηση να πλησιάσει πελάτες που μόνο μεγάλες εταιρίες μπορούσαν στο παρελθόν, γιατί όταν τα προϊόντα σας είναι προσβάσιμα από όλους, τότε μεγαλώνουν οι πιθανότητες σας να αποκτήσετε έστω και μικρό μερίδιο αγορά.

Ανάλυση συμπεριφοράς πελατών

Μια ιστοσελίδα παρέχει αναλυτικά στατιστικά στοιχεία που δείχνουν την συμπεριφορά του υποψηφίου πελάτη. Συγκεκριμένα δίνεται η δυνατότητα παρακολούθηση με ακρίβεια στοιχείων όπως ποιο προϊόν είδε ο πελάτης, σε ποια σελίδα προϊόντος έμεινε περισσότερο χρόνο, ποιες προσφορές τον οδήγησαν στην αγορά κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μας  για να κατασκευάσουμε το website σας ή να αναβαθμίστε το ήδη υπάρχον .

Μοιραστείτε το άρθρο