Η εφαρμογή AdWords διαθέσιμη για Android

Η εφαρμογή AdWords διαθέσιμη για Android

Ο έλεγχος των καμπανιών σας στο AdWords μόλις έγινε πιο εύκολος

Σήμερα παρουσιάζουμε την εφαρμογή AdWords, έναν εύκολο τρόπο προβολής και διαχείρισης της απόδοσης των διαφημίσεών σας, όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Αυτή η νέα εφαρμογή για Android είναι διαθέσιμη παγκοσμίως για τους υπάρχοντες πελάτες του AdWords.
Οι επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τα smartphone, για να διαχειρίζονται τα πάντα, από την υποστήριξη πελατών μέχρι τις παραγγελίες προϊόντων και το μάρκετινγκ. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone, για να εξασφαλίσετε την ομαλή προβολή των καμπανιών σας στο AdWords, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή λειτουργεί συμπληρωματικά με το λογαριασμό σας στον επιτραπέζιο υπολογιστή και σας προσφέρει τις εξής δυνατότητες:

●       Προβολή στατιστικών στοιχείων καμπανιών
●       Ενημέρωση προσφορών και προϋπολογισμών
●       Εμφάνιση ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο
●       Υλοποίηση προτάσεων για τη βελτίωση των καμπανιών σας
●       Κλήση ειδικού της Google

Ο Tommy Sands, Ανώτερο διευθυντικό στέλεχος του τμήματος πληρωμένης αναζήτησης της Philly Marketing Labs, δηλώνει: «Η δυνατότητα να ελέγχω και να προβαίνω σε ενέργειες γρήγορα στους λογαριασμούς μου στο AdWords, όταν έχω μόνο την κινητή μου συσκευή, μου επιτρέπει να διαχειρίζομαι καλύτερα και πιο αποτελεσματικά τις καμπάνιες μου. Είναι ωραίο να γνωρίζω ότι μπορώ να εντοπίζω πολύ γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζομαι, ανεξάρτητα από το πού βρίσκομαι.»

Έλεγχος (και πραγματοποίηση αλλαγών) εν κινήσει

Όποτε ανοίγετε την εφαρμογή, θα βλέπετε μια επισκόπηση των κλικ, του κόστους και των μετατροπών σας. Για πιο αναλυτικές πληροφορίες. μπορείτε να προβάλλετε μετρήσεις κατά ομάδα διαφημίσεων, ημέρα εβδομάδας και συσκευή.

Η απόδοση της καμπάνιας σας μπορεί να μεταβληθεί ανά πάσα στιγμή. Tώρα μπορείτε να ανταποκριθείτε γρήγορα σε αυτές, ακόμα και όταν είστε μακριά από το γραφείο σας. Για παράδειγμα, αν διαπιστώσετε ότι η καμπάνια με την καλύτερη απόδοση κοντεύει να καλύψει τον προϋπολογισμό, μπορείτε να κάνετε προσαρμογές, προκειμένου να μη χάσετε πιθανές πωλήσεις. Μπορείτε ακόμα και να παύσετε ή να ενεργοποιήσετε μια καμπάνια για μια προώθηση με χρονικό περιορισμό.

Επίσης, θα λαμβάνετε προσαρμοσμένες προτάσεις που θα σας ειδοποιούν ότι μπορείτε να προβείτε σε άμεσες ενέργειες. Για παράδειγμα, αν εμφανιστεί κάποια ευκαιρία για λήψη περισσότερων εμφανίσεων προσαρμόζοντας τις προσφορές σας, θα σας ενημερώσουμε, για να μπορέσετε να κάνετε την αλλαγή απευθείας από την εφαρμογή.

Η εφαρμογή AdWords είναι τώρα διαθέσιμη για συσκευές που χρησιμοποιούν την έκδοση Android 4.0 ή μεταγενέστερη. Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε τη σήμερα από το Google Play Store. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας. Ελπίζουμε να λάβουμε σύντομα τα σχόλιά σας από τη χρήση της εφαρμογής AdWords στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Δημοσιεύτηκε από τον Geoff Menegay, Υπεύθυνο προϊόντων του AdWords

Μοιραστείτε το άρθρο