Ανάπτυξη επιχείρησης και internet marketing

Ανάπτυξη επιχείρησης και internet marketing

Γνωρίζετε τα οφέλη – κέρδη που σας φέρνει ή ιστοσελίδα σας? (απτά και χειροπιαστά). Όχι γενικά και αόριστα θέλω διαφήμιση και προβολή του ονόματος μου ή περισσότερες πωλήσεις. Αλλά κέρδη κατά ῾Χ῾ευρώ το εξάμηνο και ¨Χ¨ευρώ τον χρόνο (έτσι θα πρέπει να σκέφτεστε).

Αποφασίστε που θέλετε να πάτε και θέστε τους στόχους σας. Τις στρατηγικές και τα πλάνα για να φτάσετε εκεί αφήστε τα σε εμάς.

Το σημαντικό πράγμα που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι το Internet Marketing προϋποθέτει να δαπανώνται χρήματα σε δραστηριότητες που επαυξάνουν την αξία των προϊόντων ή υπηρεσιών σας και δίνουν στους επισκέπτες πελάτες περισσότερους λόγους για να αγοράσουν όλο και περισσότερα προϊόντα όλο και πιο συχνά.

Αν δεν πάρετε την πρωτοβουλία για να διαθέσετε σωστά το προϊόν ή την υπηρεσία σας στην αγορά μέσα από τον ιστοχώρο σας, με μαθηματική ακρίβεια θα το κάνει ο ανταγωνιστής σας.

Είναι μία επένδυση. Δεν είναι μια δαπάνη που έχεις την επιλογή να περικόψεις.

Αν θέλετε να αναπτυχθείτε θα πρέπει να σκέφτεστε στρατηγικά για το που θέλετε να βρίσκεστε, τότε μόνο μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας.

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς:

1. Internet Marketing Plan (στόχοι, στρατηγικές, τρόποι υλοποίησης των στρατηγικών, μέτρηση απόδοσης).
2. Σχεδιασμός και δημιουργία ιστοσελίδων σύμφωνα με το παραπάνω σχέδιο.
3. Προώθηση ιστοσελίδων (SEO, AdWords, social media, e-mail marketing).
4. Αποτελέσματα προσπάθειας, Μέτρηση απόδοσης.
5. Αλλαγή στρατηγικής –επανασχεδιασμός όπου κρίνεται αναγκαίο.

Για την κατασκευή των ιστοσελίδων σας ελάτε στην WEBONE

Μοιραστείτε το άρθρο