Προσέγγιση ατόμων που ενδιαφέρονται για εσάς

Προσέγγιση ατόμων που ενδιαφέρονται για εσάς

Προσέγγιση ατόμων που ενδιαφέρονται για εσάς δηλαδή για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας

Θέλετε να προσεγγίζετε άτομα που ενδιαφέρονται για προϊόντα και υπηρεσίες παρόμοια με αυτά που προσφέρει η επιχείρησή σας? Τώρα μπορείτε με τα Είδη Κοινού!  βάσει των συγκεκριμένων ενδιαφερόντων τους, καθώς περιηγούνται σε σελίδες του Δικτύου εμφάνισης Google. Μπορείτε να επιλέξετε από εκτενείς λίστες – από αυτοκίνητα και αθλήματα μέχρι ταξίδια και μόδα – και εμείς θα εμφανίζουμε διαφημίσεις σε άτομα που πιθανότατα είναι λάτρεις τους.

Πως μπορείτε να ενισχύσετε την απόδοση των διαφημίσεων σας:

Αν ενδιαφέρεστε να προσεγγίσετε νέους δυνητικούς πελάτες και να τους ενημερώσετε σχετικά με την επιχείρησή σας τότε χρησιμοποιήστε:

  • Συναφή είδη κοινού: Αυτά τα είδη κοινού δημιουργήθηκαν για επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προβάλουν μια τηλεοπτική διαφήμιση σε έναν τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ή εκείνες που ήδη προβάλλουν μια τηλεοπτική διαφήμιση και θα ήθελαν να επεκτείνουν στο διαδίκτυο την προσέγγιση χρηστών μιας τηλεοπτικής καμπάνιας, με ανταγωνιστική χρέωση.

Αν θέλετε να βρείτε πελάτες που πραγματοποιούν έρευνα αγοράς για προϊόντα και εξετάζουν ενεργά το ενδεχόμενο να αγοράσουν μια υπηρεσία ή ένα προϊόν όπως αυτά που προσφέρετε τότε επιλέξτε:

 

  • Είδη κοινού εντός της αγοράς: Τα είδη κοινού εντός της αγοράς διατίθενται μόνο σε διαφημιζόμενους με καμπάνιες που στοχεύουν στις εξής γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Γαλλικά και Ιαπωνικά. Αυτά τα είδη κοινού έχουν σχεδιαστεί για διαφημιζόμενους που εστιάζουν στη λήψη μετατροπών από πελάτες. Επίσης, μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση της απόδοσης του επαναληπτικού μάρκετινγκ και στην προσέγγιση καταναλωτών οι οποίοι βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση μιας αγοράς.

Αν επιθυμείτε να προσεγγίσετε πελάτες που είναι πιθανό να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας και επομένως διαθέτουν μεγαλύτερο βαθμό ευαισθησίας χρησιμοποιήστε:

Άλλα είδη κοινού

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε πελάτες (χρήματα) στον ιστότοπό σας.

Μοιραστείτε το άρθρο