Διαφημίσεις στην Google AdWords

Διαφημίσεις στην Google AdWords:5 προτάσεις για καλύτερες διαφημίσεις

Διαφημίσεις στη Google AdWords και προτάσεις

Δείτε παρακάτω τις 5 προτάσεις μας για να δημιουργήσετε καλύτερες (ποιό αποδοτικές) διαφημίσεις στην πλατφόρμα της Google AdWords.

1. Ακολουθήστε τις συμβουλές (προτάσεις) της Google δηλαδή:

  • Η διαφήμιση αποτελείται από 4 γραμμές κειμένου.
  • Στην πρώτη γραμμή βάλτε τον τίτλο σας (με όριο 25 χαρακτήρες συμπεριλαμβανομένου και των κενών διαστημάτων)
  • Επόμενες δύο γραμμές δώστε την περιγραφή (περισσότρες πληροφορίες, προτροπή για δράση, λέξεις φράσεις που θα χρησιμοποιήσετε) (κάθε γραμμή έχει όριο 35 χαρακτήρες).
  • Τέταρτη γραμμή εμφάνιση URL σελίδας (link στην διεύθυνση προορισμού)

2. Επικεντρώστε στον στόχο σας που είναι η συγγραφή της διαφήμισης

Συμπεριλάβετε στο κείμενο και στον τίτλο σας οπωσδήποτε την λέξη φράση που στοχεύετε. Ακόμη χρησιμοποιήστε λέξεις φράσεις όπως π.χ ειδικές τιμές, εκπτώσεις, προσφορές, δείγματα, είναι ορισμένες λεπτομέρειες που αναζητούν οι πελάτες σας που ψάχνουν στις μηχανές αναζήτησης.

3. Συμπεριλάβετε οπωσδήποτε έκληση για δράση στην περιγραφή της διαφήμισής σας.(Κάνε click εδώ, τηλεφώνησε σε αυτό το νούμερο, στείλε τον κωδικό σου στο…..)

4. Ελέγξτε αν το περιεχόμενο της σελίδας σας (ή της σελίδας προορισμού, landing page) ταιριάζει με το περιεχόμενο της διαφήμισής σας και προσοχή όχι όλες οι διαφημίσεις να καταλήγουν στην αρχική σελίδα.

5. Γράψτε διαφορετικές αγγελίες διαφήμισης για την ίδια λέξη φράση και εξετάστε τις επιδόσεις σε κάθε μία ξεχωριστά μετά από μερικές εβδομάδες.

Δείτε ακόμη:

Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος προώθησης και προβολής online

Google Adwords κάθε κλικ και ένας υποψήφιος πελάτης

Μοιραστείτε το άρθρο