Digital marketing θεσσαλονίκη: Δείτε πώς θα αυξήσουμε τις πωλήσεις σας

Έχετε μια μικρή επιχείρηση στην οποία έχετε επενδύσει τους κόπους μιας ζωής, το χρόνο σας, το μεράκι σας και με πολύ αγάπη και αφοσίωση την έχετε φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Σίγουρα θέλετε να την αναπτύξετε, να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να κερδίσετε αναγνωρισιμότητα και μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Το digital marketing έρχεται να κάνει ακριβώς αυτό, να φέρει την επιχείρηση σας στην κορυφή αξιοποιώντας όλα τα ισχυρά εργαλεία που οι σύγχρονες τεχνολογίες προσφέρουν. Κατ αρχήν ας ξεκινήσουμε γιατί είναι τόσο χρήσιμο και γιατί θα βοηθήσει στο μέγιστο την επιχείρηση σας. Δεν αρκεί να έχετε απλά μια ιστοσελίδα για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Χρειάζεται η ιστοσελίδα αυτή να βρίσκεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης, ( SEO) να σας προσφέρει όλα τα στατιστικά στοιχεία που χρειάζεστε για να διαμορφώσετε μια επιτυχημένη στρατηγική marketing, να λειτουργεί ως το απόλυτο εργαλείο προβολής και πωλήσεων που θα είναι διαρκώς στη διάθεση σας. Με λίγα λόγια η επαγγελματική σας ιστοσελίδα είναι η βάση της διαδικτυακής σας παρουσιας και το digital marketing είναι αυτό που θα σας φέρει τις πωλήσεις.

Ας δούμε παρακάτω ορισμένα κρίσιμα σημεία που σίγουρα σας ενδιαφέρουν.

Σε ποιες επιχειρήσεις χρειάζεται το digital marketing?

Σε όλες!! Η στρατηγική digital marketing αφορά κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους, σε όποιο κλάδο κι αν ανήκει, είτε εμπόριο, υπηρεσίες, κατασκευές, χονδρική, λιανική,κλπ. Το digital marketing είναι εξαιρετικά χρήσιμο και αποδοτικό για κάθε επιχείρηση που θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις και την αναγνωρισιμότητα της.

Και για ποιους λόγους ακριβώς μου είναι απαραίτητο το digital marketing?

-Ας τα δούμε με τη σειρά. Πρώτα απ όλα πριν οι πιθανοί πελάτες σας πραγματοποιήσουν μια αγορά ενός προϊόντος ή υπηρεσίας, θα κάνουν έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο. Όταν κάνουν την αναζήτηση θα πρέπει η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης. Γιατί; Γιατί όλες οι έρευνες δείχνουν πως η ιστοσελίδα στην πρώτη θέση στα αποτελέσματα της Google έχει άνω του 70% περισσότερες πωλήσεις από τις υπόλοιπες ιστοσελίδες. Το 90% των χρηστών του internet όταν κάνουν αναζήτηση ενός προϊόντος δεν προχωράνε ποτέ στην 2η σελίδα αποτελεσμάτων, άρα η κορυφή είναι ο απόλυτος στόχος σας.

Μια σωστά σχεδιασμένη στρατηγική digital marketing, προσαρμοσμένη ειδικά για εσάς και τις ανάγκες σας, θα σας δώσει ακριβώς αυτό, την κορυφή των αποτελεσμάτων που σημαίνει πολύ αυξημένες πωλήσεις.

-Δευτερον, αυξάνεται και ισχυροποιείται κατα πολύ η αξιοπιστία της επιχείρησης σας. Αν οι υποψήφιοι πελάτες σας, κάνουν αναζήτηση σχετικά με εσάς και δεν βρουν την ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα της Google, ούτε βρουν μια δυνατή εταιρική παρουσία στα social τότε θα γίνουν δύσπιστοι απέναντι σας και θα προτιμήσουν τους ανταγωνιστές σας. Το να διατηρείται μια ισχυρή παρουσία στα social media και την κορυφή στην καταταξη της ιστοσελίδας σας θα αυξήσει με ραγδαίους ρυθμούς τις πωλήσεις σας,την εταιρική σας αναγνωρισιμότητα,την αλληλεπίδραση με το κοινό σας και θα χτίσει μια δυνατή μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες σας.

Τι περιλαμβάνει μια στρατηγική digital marketing?

Μια στρατηγική digital marketing για να είναι ολοκληρωμένη και επιτυχημένη ξεκινά με την έρευνα αγοράς και ανταγωνισμού. Στην WEBONE πρώτα απ όλα κάνουμε για εσάς λεπτομερή ανάλυση του κοινού και της αγοράς στην οποία απευθύνεστε για να εντοπίσουμε τους καλύτερους τρόπους για να προσεγγίσετε τους υποψήφιους πελάτες σας αυξάνοντας παράλληλα το brand awareness σας. Μαζί με αυτό αναλύουμε πλήρως τον ανταγωνισμό σας, ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα του πως κινούνται οι ανταγωνιστές σας, ποιοί είναι, σε ποιές λέξεις κλειδιά, και πολλά άλλα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τους αντιπάλους σας.

Στη συνέχεια δημιουργούμε για εσάς εξατομικευμένες προτάσεις digital marketing, που περιλαμβάνουν seo στρατηγική όπου αναλυτικά σας περιγράφουμε τις λέξεις κλειδιά που η ιστοσελίδα σας θα είναι στην κορυφή και το χρονικό διάστημα που απαιτείται, την social media στρατηγική σας με όλη τη διαδικασία που θα γίνει, χρονοδιάγραμμα και ποσοτική απόδοση για να ξέρετε ακριβώς τί να περιμένετε, και όλα τα υπόλοιπα βήματα που χρειάζεται να γίνουν για ν απογειωθούν οι πωλήσεις και το brand awareness σας.

Σε τι διαφέρει η WEBONE απο αλλους;

Στην WEBONE δίνουμε προτεραιότητα στους πελάτες μας και στην άριστη εξυπηρέτηση τους. Για εμάς ο κύριος στόχος μας είναι το χτίσιμο μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας με τους πελάτες σας, η σταθερή και μόνιμη κατάκτηση της κορυφής απο την εταιρική σας ιστοσελίδα και η αύξηση των πωλήσεων και της εταιρικής αναγνωρισιμότητας σας. Με την ολοκλήρωση της στρατηγικής σας εγγυόμαστε μετρήσιμα και χειροπιαστά αποτελέσματα και σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Η προσήλωση μας στη λεπτομέρεια η πολυετής εμπειρία μας και η εξειδίκευσή μας στις πιο εξελιγμένες τεχνικές marketing είναι σε θεση να φέρουν την επιχείρηση σας στην κορυφή.

Το digital marketing μπορεί να γίνει το πολυτιμότερο εργαλείο που θα απογειώσει την επιχείρηση σας αρκεί να εμπιστευτείτε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του τους ειδικούς.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη επιτυχημένη σας digital marketing στρατηγική.

Μοιραστείτε το άρθρο