Βρείτε νέες αγορές με το εργαλείο αναζήτησης αγορών της Google

Βρείτε νέες αγορές με το εργαλείο αναζήτησης αγορών της Google

Αυτό το δωρεάν εργαλείο θα σας δείξει από ποιες χώρες γίνονται οι περισσότερες αναζητήσεις για τα προϊόντα σας που έχετε προς εξαγωγή. Στις χώρες με πολλές αναζητήσεις για αυτές τις λέξεις κλειδιά τα προϊόντα σας μπορεί να έχουν μεγάλη ζήτηση. Αντίστοιχα θα πρέπει να αποκλείσετε τις χώρες με τις λιγότερες αναζητήσεις.

Χρησιμοποιήστε το Εργαλείο αναζήτησης αγορών για να βρείτε νέους πελάτες στο εξωτερικό.

 

global-market-finder

Καταχωρίστε λέξεις-κλειδιά που περιγράφουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας και στη συνέχεια επιλέξτε μια περιοχή. Μπορείτε να επιλέξετε ομάδες αγορών, όπως οι G20, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ανερχόμενες αγορές, η Ασία ή όλος ο κόσμος.

Το Εργαλείο αναζήτησης αγορών Google χρησιμοποιεί δεδομένα από αναζητήσεις στο Διαδίκτυο που πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο για να εμφανίσει το πλήθος των αναζητήσεων χρηστών για τις λέξεις-κλειδιά σας στα Αραβικά, στα Κινεζικά, στα Αγγλικά ή σε μία από άλλες 56 γλώσσες. Όταν συνδυάζεται με το AdWords, το Εργαλείο αναζήτησης αγορών παρουσιάζει επίσης εκτιμήσεις προτεινόμενης προσφοράς και ανταγωνισμού για κάθε μετάφραση με τη Μετάφραση Google της λέξης-κλειδιού που χρησιμοποιείται στην αγορά-στόχο σας.

Αυτές οι μετρήσεις θα σας δώσουν τη δυνατότητα να συγκρίνετε το κόστος της απόκτησης ενός νέου πελάτη με το περιθώριο κέρδους σας και θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε εάν η προσέγγιση χρηστών σε μια νέα αγορά είναι ωφέλιμη για την επιχείρησή σας. Όπως ορίζεται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις του AdWords, φέρετε την ευθύνη για τις λέξεις-κλειδιά και για το διαφημιστικό κείμενο που χρησιμοποιείτε στις διαφημίσεις σας. Επιβεβαιώστε ότι τα αποτελέσματα που θα επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε για το Εργαλείο αναζήτησης αγορών Google είναι ακριβή. Επιπλέον, επικοινωνήστε με το νομικό σύμβουλό σας για πιθανά ζητήματα που αφορούν στη διαφήμιση ή στη διανομή των προϊόντων σας σε άλλες χώρες ή περιοχές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το χρηστικότατο εργαλείο της Google επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοιραστείτε το άρθρο