Γνωρίστε το wpCache® ένα από τα κορυφαία caching plugin

Γνωρίστε το wpCache® ένα από τα κορυφαία caching plugin

Πριν σας ενημερώσουμε για το wpCache® ας δούμε ορισμένα  ενημερωτικά στοιχεία για το caching

Τι είναι το Caching

Μια μνήμη cache είναι μια περιοχή στη μνήμη του υπολογιστή που αποθηκεύει τις πρόσφατα χρησιμοποιούμενες πληροφορίες. Όταν αποθηκεύεται ένας ιστότοπο, σημαίνει ότι οι σελίδες, οι εικόνες, τα αρχεία και τα αντικείμενα του ιστότοπου αποθηκεύονται στον τοπικό σκληρό δίσκο του χρήστη. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι όταν ένας χρήστης ανοίγει ένα αρχείο που έχει πρόσβαση συχνά, το πρόγραμμα περιήγησης θα έχει αποθηκευμένα τα περισσότερα (αν όχι όλα) αρχεία του.

Όταν ένα πρόγραμμα περιήγησης δεν χρειάζεται να ανακτά νέες πληροφορίες κάθε φορά που γίνεται πρόσβαση σε έναν ιστότοπο, οδηγεί σε γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης σελίδας. Τα εργαλεία προσωρινής αποθήκευσης λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Η αποθήκευση δυναμικά δημιουργημένων αρχείων HTML στην κρυφή μνήμη και η εξυπηρέτησή τους την επόμενη φορά που θα γίνει μια αίτηση αντί να επαναφορτωθούν όλα τα scripts PHP από το WordPress.

Τι είναι το wpCache®:

Το wpCache® είναι μια εφαρμογή υψηλής απόδοσης, κατανεμημένου αντικειμένου, συστήματος προσωρινής αποθήκευσης, γενικής φύσης, αλλά προορίζεται για χρήση στην επιτάχυνση των δυναμικών εφαρμογών ιστού, μειώνοντας τον χρόνο φόρτωσης της βάσης δεδομένων.

Το wpCache® μειώνει δραματικά τη σελίδα φόρτωσης της βάσης δεδομένων και της βάσης δεδομένων οποιουδήποτε δυναμικού (php) ιστότοπου. Έτσι επιτυγχάνεται η βέλτιστη δυνατή χρήση των πόρων του διακομιστή, στον οποίο βρίσκεται ο ιστότοπος, αποδίδοντας ταχύτερους χρόνους φόρτωσης σελίδας για τους χρήστες και καλύτερη χρήση των πόρων. Είναι μια απλή αλλά ισχυρή εφαρμογή.

Το wpCache® βελτιώνει την εμπειρία των χρηστών του ιστότοπου σας, βελτιώνοντας την απόδοση του διακομιστή σας, αποθηκεύοντας όλες τις πτυχές του ιστότοπου σας, μειώνοντας τους χρόνους λήψης και παρέχοντας ολοκληρωμένη ενσωμάτωση δικτύου περιεχομένου (CDN).

Η κρυφή μνήμη είναι συχνά το πιο κρίσιμο κομμάτι του λογισμικού για μια επιχείρηση που βασίζεται στον ιστό. Το wpCache® είναι ένας ισχυρός διακομιστής μεσολάβησης HTTP / HTTP που μπορεί να επιταχύνει έναν ιστότοπο κατά έως και 1000 τοις εκατό κάνοντας ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομά του: αποθήκευση (αποθήκευση) ενός αντιγράφου μιας ιστοσελίδας την πρώτη φορά που επισκέπτεται κάποιος χρήστης. Το wpCache® επισκέπτεται το διακομιστή σας μία φορά για να αποθηκεύσει τη σελίδα στη μνήμη, τότε όλα τα μελλοντικά αιτήματα για την ίδια σελίδα θα εξυπηρετηθούν από το wpCache®. Αυτό σημαίνει γρήγορη παράδοση περιεχομένου και λιγότερες απαιτήσεις διακομιστή πόρων backend. Το wpCache® εξασφαλίζει τη μείωση του φορτίου του διακομιστή back-up έως και κατά 89% ενώ διαχειρίζεται έναν απεριόριστο αριθμό ταυτόχρονων επισκεπτών.

  • Η ταχύτητα και η απόδοση είναι η καρδιά του wpCache®
  • Εξοικονόμηση υποδομής διακομιστή
  • Ευελιξία – ανεξάρτητα από τον αριθμό των επισκεπτών ή των αιτημάτων, το wpCache® βοηθά το site σας να ταιριάξει με τη ζήτηση
  • Προστασία από διακοπές – εάν αποτύχει ο διακομιστής σας, το wpCache® συνεχίζει να εξυπηρετεί αποθηκευμένο περιεχόμενο
  • Βελτιωμένη εμπειρία τελικού χρήστη

Συγκριτικά αποτελέσματα με άλλα κορυφαία plugins caching

Στάδιο Ρύθμισης

Πραγματοποιήσαμε δοκιμές ταχύτητας για το blindmaiden.co πριν εγκαταστήσουμε τυχόν πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης. Όλες οι δοκιμές έγιναν από το GT Metrix εκτελέστηκαν σε δοκιμαστικό διακομιστή που βρίσκεται στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο και ο διακομιστής δοκιμών για όλες τις δοκιμές Pingdom βρέθηκε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Ας ρίξουμε μια ματιά στα αποτελέσματα.

GT Metrix

Το GT Metrix είναι ένα online εργαλείο ελέγχου ταχύτητας που βασίζεται στις οδηγίες απόδοσης της Yahoo και το δικό μου αγαπημένο όταν πρόκειται για δοκιμή φόρτωσης σελίδας. Χωρίς να έχει εγκατασταθεί plugin προσωρινής αποθήκευσης, ο ιστότοπος φόρτωσε μια σελίδα μεγέθους 1,30 MB σε 3,2 δευτερόλεπτα.

Pingdom

Ο διπλός έλεγχος των αποτελεσμάτων σας ποτέ δεν βλάπτει κανέναν. Το Pingdom – μια υπηρεσία παρακολούθησης διακομιστών και online δοκιμών – ήταν η επόμενη επιλογή μου. Σύμφωνα με το Pingdom, η μη αποθηκευμένη σελίδα μεγέθους 1,3 MB φορτώθηκε σε 1,90 δευτερόλεπτα.

Πίνακας σύγκρισης

Ακολουθεί ένας πίνακας σύγκρισης των χρόνων φόρτωσης σελίδων και των πέντε plugins προσωρινής αποθήκευσης. Οι χρόνοι φόρτωσης σελίδας καταγράφονται σε δευτερόλεπτα και για τις δοκιμές GT Metrix και Pingdom.

πίνακας σύγκρισης τιμών για το wpcache

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την ταχύτητα του website σας, η WEBONE σε συνεργασία με την wpCache® σας προσφέρει ένα ισχυρό εργαλείο για άμεση βελτίωση της ταχύτητας τους site σας με πάρα πολύ μικρό κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να απογειώσουμε το site σας. (εξάλλου το «πείραγμα» σε μονοθέσια αυτοκίνητα ποτέ δεν σταματά)

Μοιραστείτε το άρθρο