Google Penalty Removal

Google Penalty Removal. Λίγα λόγια για τον αλγόριθμο της Google και για το πέναλτυ (ποινές) που επιβάλει

Εάν η ιστοσελίδα σας έχει χάσει πρόσφατα αρκετές θέσεις και έχει υποχωρήσει στην κατάταξή της για τις σημαντικές λέξεις-κλειδιά σας, που αυτό συνεπάγεται απώλεια των επισκεπτών και των εσόδων σας, είναι πιθανό ότι για το αποτέλεσμα αυτό να ευθύνεται ο αλγόριθμος της Google.

Κάθε χρόνο, η Google αλλάζει τον αλγόριθμο αναζήτησης της περίπου 500-600 φορές. Ενώ οι περισσότερες από αυτές τις αλλαγές είναι ήσσονος σημασίας, η Google ρίχνει περιστασιακά και μεγάλες αλγοριθμικές ενημερώσεις (όπως το Google Panda ή το Google Penguin) που επηρεάζουν τα αποτελέσματα της αναζήτησης σε σημαντικό βαθμό. Αυτές οι σημαντικές αλγοριθμικές αλλαγές είχαν τεράστιο αντίκτυπο στις μεθόδους της βελτιστοποίησης των μηχανών αναζήτησης, (search engine optimization, SEO) οι οποίες ήταν αποτελεσματικές στο παρελθόν και σήμερα όχι.

Το όλο το πρόσωπο της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης έχει αλλάξει. Εξετάζουμε όλες τις μεθόδους που είχαν εφαρμοστεί στο παρελθόν και έκαναν θαύματα για την ιστοσελίδα σας αν χρειάζονται διόρθωση και εφαρμόζουμε μια νέα στρατηγική για την αποκατάσταση των θέσεων που χάσατε και της επισκεψιμότητας στον ιστοχώρο σας. Αυτή η διαδικασία θα απαιτήσει την απομάκρυνση των συνδέσμων, που έρχονται σε σύγκρουση με το νέο αλγόριθμο και άλλες στρατηγικές για να σας παραδώσουμε έναν ιστοχώρο που σχετίζεται με τις τελευταίες ενημερώσεις του αλγορίθμου. Ο απώτερος στόχος είναι να αποκατασταθεί η αποτελεσματικότητα της ιστοσελίδας σας και οι ποινές που έχουν επιβληθεί από την Google να ανακληθούν.

Η διαδικασία των 4 βημάτων που ακολουθούμε για να πετύχουμε το Google Penalty Removal

MANUAL LINK ANALYSIS

Θα ξεκινήσουμε την διαδικασία με το χέρι αναλύοντας το προφίλ των backlink σας, για κάθε σύνδεσμο κατά τις οδηγίες ποιότητας της Google. Αυτό που κάνει την υπηρεσία μας μοναδική είναι ότι εξετάζουμε με το χέρι κάθε σύνδεσμο «links» διασφαλίζοντας ότι κρατάμε μόνο τις καλές και αφαιρούμε μόνο τις κακές.

LINK REMOVAL & DISAVOW

Στη συνέχεια υποβάλουμε τους συνδέσμους που έχουν εντοπιστεί ότι προκαλούν ζημιά στην κατάταξη του ιστοχώρου μας στην Google (webmaster tools) ζητώντας την απομάκρυνσή τους. Εκτός από την κατάργηση των συνδέσμων, μπορούμε επίσης να υποβάλουμε πλήρη φάκελο μέσω των webmaster tools έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι κακοί σύνδεσμοι έχουν εξαλειφθεί και δεν πρόκειται να υπάρχουν στο μέλλον.

ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ Η ΠΟΙΝΗ(PENALTY)

Συγχαρητήρια! Η ποινή έχει αρθεί. Είστε έτοιμοι να διώξουμε την ποινή που σας έχει επιβληθεί από την Google; Ελάτε σε επαφή μαζί μας για μια δωρεάν, χωρίς καμία υποχρέωση εκτίμηση και προσφορά. Απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Μπορούμε να εξαλείψουμε το Google Penalty