Γνωρίστε το Google Shopping Ads που ήρθε και στη Ελλάδα

Προβάλετε τα προϊόντα της εταιρίας σας μέσω του νέου τύπου διαφήμισης Google Shopping Ads

Το online shopping έχει δημιουργήσει ένα σύμπαν ευκολίας και άνεσης – είτε αναζητάτε ένα ζευγάρι παπούτσια είτε κάποιο αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας, υπάρχουν πάρα πολλοί προορισμοί στο διαδίκτυο όπου μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές προϊόντων και να περιηγηθείτε σ’ αυτές.

Όταν κάνετε τις αγορές σας online, θέλετε να βρίσκετε τα προϊόντα που ψάχνετε, γρήγορα και εύκολα. Γι’ αυτό φέρνουμε σήμερα στην Ελλάδα, όπως στη Φινλανδία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία και την Σλοβακία, το Google Shopping ads – μια διαφημιστική εμπειρία του Google Search.

Το Google Shopping ads περιλαμβάνει έναν πλούτο πληροφοριών για τα προϊόντα, όπως εικόνες και τιμές. Οι διαφημιζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν αυτές τις οπτικές διαφημίσεις για να προσεγγίσουν ανθρώπους που αναζητούν ήδη σχετικά προϊόντα και, άρα, είναι πιο πιθανό να προχωρήσουν σε επόμενα βήματα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα εγκαινιάσουμε το Shopping ads στην Ελλάδα. Το Shopping ads περιλαμβάνει φωτογραφίες και τιμές για να βοηθά τους καταναλωτές να βρίσκουν τα προϊόντα που αναζητούν και τους διαφημιστές να προσεγγίσουν τους καταναλωτές που θέλουν να τα αγοράσουν.», δήλωσε ο Ηλίας Σούσης, Sector Lead Branding and Agencies της Google για την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Κύπρο και τη Μάλτα.

Ας δούμε τα βασικά τους σημεία

Πότε και πού εμφανίζονται τα Google shopping ads; Σε ποιες συσκευές;

Εμφανίζονται ως προϊόντα με εικόνα και τιμή, όταν ο χρήστης κάνει προϊοντική αναζήτηση. Συνήθως εμφανίζονται ως πρώτα αποτελέσματα πάνω από οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, οργανικό ή google ads ή ακόμα και πάνω από τους χάρτες.

Μπορεί να εμφανίζονται επίσης και στο πλαϊνό μέρος των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Παρουσιάστε τα προϊόντα σας

Κάντε πωλήσεις προϊόντων στους αγοραστές που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, αυτούς που αναζητούν αυτά που προσφέρετε, είτε βρίσκονται στο σπίτι, είτε εν κινήσει, είτε στο κατάστημα. Πληρώνετε μόνο όταν κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας ή προβάλλουν το τοπικό απόθεμά σας.

Για να δημιουργήσετε την πρώτη σας διαφήμιση Αγορών, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στο Google Merchant Center.

Ξεκινήστε με 3 βήματα

Α. ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ

Ανεβάστε τις καταχωρίσεις προϊόντων σας στο Google Merchant Center, προκειμένου οι αγοραστές να μπορούν να δουν το απόθεμά σας.

Β. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΑΣ

Συνδέστε τους λογαριασμούς σας Google Merchant Center και Google Ads και, στη συνέχεια, δημιουργήστε την καμπάνια διαφήμισης προϊόντων σας.

Γ. ΚΑΘΟΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΑΣ

  • Καθορίστε ένα μηνιαίο όριο. Θα πληρώνετε όταν οι χρήστες κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας ή προβάλλουν το απόθεμά σας.
  • Προσεγγίστε τους κατάλληλους αγοραστές με τα κατάλληλα προϊόντα
  • Επιτύχετε τους στόχους σας

Με τη διαφήμιση προϊόντων που προσφέρουμε μπορείτε:

  • Να προωθήσετε το διαδικτυακό και το τοπικό απόθεμά σας
  • Να βρείτε δυνητικούς πελάτες που ικανοποιούν τα κριτήρια σε μεγαλύτερο βαθμό
  • Να ενισχύσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο και το φυσικό κατάστημά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλάβουμε την προώθηση των προϊόντων σας μέσω του Google Shopping Ads.

Μοιραστείτε το άρθρο