Κατασκευή eshop για την εταιρία Μουράτογλου

Κατασκευή eshop για την εταιρία Μουράτογλου

Η WEBONE έχει αναλάβει την κατασκευή του eshop για την εταιρία «Μουράτογλου».

Η ομάδα μας δεν αρκείται μόνο στην επιτυχή κατασκευή ιστοσελίδων και στην προώθηση ιστοσελίδων. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την προώθηση e-shop με γνώμονα την ανάπτυξη των πωλήσεών σας και το κέρδος σας.

Λίγα λόγια για την εταιρία:

Η εταιρεία ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ Α.Ε., ξεκίνησε το 1974, ως ατομική από τον κ. Μουράτογλου Χαράλαμπο. Το 1981 πήρε την μορφή της Ο.Ε. Απέκτησε τη σημερινή νομική μορφή και την επωνυμία “ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ – ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ Α.Ε” το καλοκαίρι του 1997. Στεγαζόμαστε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στην οδό Θράκης 2, στην πόλη της Κοζάνης με μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό.

Από το Σεπτέμβριο του 2009 ξεκίνησε η λειτουργία του δεύτερου καταστήματος ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ στα Γρεβενά στην οδό Δημοσθένους 12 & Ειρήνης γωνία (Γέφυρα Καλαμπάκας).

Αντικείμενο της εταιρείας είναι η εισαγωγή και εμπορία πάσης φύσεως ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού, φωτιστικών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, θυροτηλεφώνων και θυροτηλοράσεων, διακοπτών πολυτελείας κ.λ.π. με δυνατότητα διανομής των υλικών με ιδιόκτητα φορτηγά σε όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην αγορά του ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού, αλλά και των νέων μεθόδων που εφαρμόζονται στον τομέα της ηλεκτρολογίας, προσπαθούμε καθημερινά για την άμεση εξυπηρέτηση, τη σωστή ενημέρωση των πελατών της, ιδιωτών και επαγγελματιών, προσφέροντας πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε όλα της τα είδη.

Η ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ Α.Ε. είναι δίπλα στον επαγγελματία και τον ιδιώτη που αναζητά αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας, και το προσωπικό μας θα σας απαντήσει άμεσα και αξιόπιστα σε ερωτήσεις που αφορούν προϊόντα αλλά και τεχνικά προβλήματα.

Σε λίγο κοντά σας το νέο eshop

Μοιραστείτε το άρθρο