Κατασκευή eshop: Τα οφέλη του Magento

Κατασκευή eshop: Τα οφέλη του Magento

Η κατασκευή ενός eshop είναι πολύ σπουδαία υπόθεση και ετσι η λειτουργία του πρέπει να είναι χωρίς προβλήματα και να σας παρέχει άριστες δυνατότητες και λειτουργίες. Ας γνωρίσουμε λοιπόν το Magento,την κορυφαία πλατφόρμα κατασκευής eshop και ποια είναι τα πλεονεκτήματα της.

1) Φιλικό προς όλες τις συσκευές:

Με το Magento τα καλαθια αγορών του eshop σας είναι ορατά και προσβάσιμα από όλες τις συσκευές και κινητά και tablets κι έτσι τα ποσοστά πωλήσεων σας πολύ μεγαλύτερα μιας και όλο και περισσότεροι καταναλωτές χρησιμοποιούν για τις online αγορές τους κινητά και tablets.

2) Πολύ ανεπτυγμένο SEO:

Το σημαντικότερο σε ένα eshop είναι να εμφανίζεται ψηλά στα οργανικα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Γιατί; Γιατί όσο πιο ψηλά εμφανίζεται το eshop σας τόσο περισσότεροι υποψήφιοι πελάτες θα το επισκεφτούν και θα πραγματοποιήσουν αγορά από εσάς. Το Magento είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει το μέγιστο SEO στο eshop σας με αποτέλεσμα τα προϊόντα σας να εμφανίζονται στην κορυφή.

3) Δυνατό και ισχυρό:

Η πλατφόρμα του Magento μπορεί να δεχτεί έως 500.000 προϊόντα στο eshop σας και να διαχειριστεί 75000-80000 παραγγελίες ανα ώρα. Η τεράστια ισχύς του λοιπόν σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε το eshop και την επιχείρηση σας όσο θέλετε και να φτάσετε έτσι στην κορυφή των πωλήσεων.

4) Δυνατότητα παράλληλων πωλήσεων:

Το Magento έχει πάρα πολλές δυνατότητες. Μια απο αυτές είναι να μπορείτε να προσθέσετε στη σελίδα ενός προϊόντος στο eshop σας, παρόμοια άλλα προϊόντα. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι κάποιος αγοράζει απο το eshop σας ένα τζιν. Αν στη σελίδα ολοκλήρωσης της συναλλαγής του προϊόντος που αγορασε ο πελάτης, εμφανίζονται και παρόμοια προϊόντα με αυτό που μόλις αγόρασε, το πιθανότερο είναι πως θα πραγματοποιήσει και δεύτερη αγορά . Τί σημαίνει αυτό; Αυξημένες πωλήσεις.

5) Ενσωματώστε όποιο εργαλείο θέλετε:

Συνδέστε το eshop σας με όποια πλατφόρμα θέλετε χάρη στο Magento. Μπορείτε να συνδέσετε το eshop σας με Ebay, Amazon, Paypal, email automation, Mailchimp, Google Analytics και ότι άλλο εσείς επιθυμείτε που θα σας βοηθήσει στην καλύτερη διαχείριση του e shop και των πελατών σας.

6) Έξυπνη αναζήτηση με φίλτρα :

Με το Magento δώστε την εμπειρία στους επισκέπτες του eshop σας να αναζητούν προϊόντα θέτωντας διάφορα φίλτρα είτε ανα κατηγορία προϊόντος, είτε ανα τιμή κλπ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο χρήστη να έχει μια άνετη και εύκολη πλοήγηση. Αυτό κατ επέκτασιν σημαίνει αυξημένες πωλήσεις γιατί ο υποψήφιος πελάτης θα βρίσκει εύκολα αυτό ακριβώς που αναζητεί.

7) Δυνατότητα χονδρικής :

Με το Magento μπορείτε να εχετε πολλαπλες βαθμίδες τιμολόγησης και να παρέχετε εκπτώσεις σε πελάτες χονδρικής αυτόματα.

8) Υποστηρίζει την εφαρμογή πολυγλωσσικών eshop:

Με το Magento μπορείτε να επεκτείνεται το eshop σας και στο εξωτερικό καθώς έχει δυνατότητα πολυγλωσσικής έκδοσης και έτσι σε κάθε προϊόν μπορεί να προστεθεί περιγραφή σε όποια γλώσσα θέλετε.

9) Αναλυτική στατιστική παρακολούθηση του eshop σας.

Με το Magento έχετε πρόσβαση σε πάρα πολλά στατιστικά στοιχεία για να παρακολουθείτε την πορεία και την επιτυχία του eshop σας. Μερικά από αυτά ειναι, Αναφορές Πωλήσεων – Αναφορές Χρήσεως Κουπονιών – Εμφάνιση Προϊόντων με χαμηλό απόθεμα (την περίπτωση διαχείρισης αποθέματος) – Αναφορές όρων αναζήτησης – Αναφορές για εγκαταλειμμένα καλάθια αγορών (χρήσιμο όταν κάνετε ανάλυση μετατροπών), όλα αυτά και πολλά περισσότερα που μπορούν να φιλτράρονται μόνο ώστε να δείχνουν ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Βλέπουμε λοιπόν πως το Magento είναι μια πλατφόρμα που σας δίνει πάρα πολλές λειτουργίες για το eshop σας, άριστη λειτουργία, μοναδική εμπειρία πλοήγησης για τους επισκέπτες σας και αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για την επιχείρηση σας.

Στη WEBONE με την πολυετή μας εμπειρία και τα εξειδικευμένα μας στελέχη σας παρέχουμε πλήρη πακέτα κατασκευής eshop, διαρκή τεχνική υποστήριξη και πλήρη πακέτα προώθησης που θα κάνουν τo eshop σας το πιο δυνατό εργαλείο πωλήσεων για την επιχείρηση σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί το νέο σας επιτυχημένο eshop.

Μοιραστείτε το άρθρο