Κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία

Η κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να την διέπουν όπως την βέλτιστη χρήση και πλοήγηση από τους επισκέπτες της και τα άριστα δομικά της στοιχεία, πρέπει πάνω απ όλα να εξυπηρετεί κάποιο συγκεκριμένο σκοπό.

Άλλες ιστοσελίδες φτιάχνονται για να αυξήσουν τις πωλήσεις της επιχείρησης, άλλες για να αυξήσουν την εταιρική αναγνωρισιμότητα ή να βρίσκουν εύκολα οι πελάτες τα στοιχεία της επιχείρησης. Η κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία εξυπηρετεί όλους τους παραπάνω σκοπούς μαζί.

Πρώτα απ όλα μια σωστά σχεδιασμένη ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο σας, θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της, εύκολα, γρήγορα και απλά να βρουν το δωμάτιο που ψάχνουν, να δουν φωτογραφίες από αυτό και αμέσως να κάνουν κράτηση. Μην ξεχνάμε πως η συντριπτική πλειοψηφία όσων επιθυμούν να κάνουν κράτηση σε ένα ξενοδοχείο θα την κάνουν ηλεκτρονικά και η ιστοσελίδα σας θα είναι το απόλυτο εργαλείο στα χέρια σας που θα σας φέρνει καθημερινά νέους πελάτες.

Λειτουργικότητα = Περισσότερες κρατήσεις

Κατ´αρχήν με τη λειτουργικότητα. Δηλαδή, ένας επισκέπτης που θα θέλει να κάνει κράτηση πρέπει πάρα πολύ γρήγορα μέσα από το μενού της ιστοσελίδας να βρίσκει τα διαθέσιμα δωμάτια με πλήρη περιγραφή και τιμή και από εκεί με ένα κουμπί CTA αμέσως να μπορεί να κάνει κράτηση. Τόσο απλά. Ταχύτητα, ευκολία πλοήγησης, άμεση κράτηση είναι τα τρία συστατικά για εκτόξευση των κρατήσεων σας.

Γραφιστικός σχεδιασμός ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Στη συνέχεια πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το κομμάτι του design και τι καλύτερο από το να ξεκινά κάποιος την πλοήγηση στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας βλέποντας φωτογραφίες πολύ υψηλής ποιότητας, από τους χώρους σας, τα δωμάτιά, τις παροχές που προσφέρετε και οτιδήποτε άλλο θα τον κάνει να νιώσει ζεστά, φιλόξενα,και οικεία. Μην ξεχνάτε πως ένας άνθρωπος που οργανώνει τις διακοπες του δεν ψάχνει απλώς ένα μέρος να κοιμηθεί αλλά ένα μέρος που θα του επιτρέψει να ζήσει μια όμορφη εμπειρία ζωής.

Responsive web design και κατασκευή ιστοσελίδων ξενοδοχείου

Το τρίτο πολύ βασικό πλεονέκτημα που σας παρέχει μια ιστοσελίδα για το ξενοδοχείο σας είναι πως προσεγγίζετε έτσι πολύ περισσότερους πελάτες και ενδιαφερόμενο κοινό μέσω του responsive design. Δηλαδή;; Σκεφτείτε πως σήμερα οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου κάνουν αναζητήσεις στο internet μέσα από mobile συσκευές όπως smartphones κλπ. Όταν λοιπόν η ιστοσελίδα σας θα είναι προσβάσιμη από όλες τις συσκευές σε γρήγορο χρόνο, θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες σας από όπου κι αν βρίσκονται, ακόμα κι όταν πίνουν τον καφέ τους, να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται για το ξενοδοχείο σας και άμεσα, εύκολα και απλά να κάνουν την κράτησή τους ή να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Εδώ να πούμε το εξής , όταν λέμε να βρουν τις πληροφορίες που χρειάζονται εννοούμε δύο κατηγορίες πληροφοριών. Η μια κατηγορία αφορά άμεσα το ξενοδοχείο σας, όπως διευθυνση , τηλέφωνο, στοιχεία επικοινωνίας, φωτογραφίες, τιμές, προσβαση,κλπ κλπ. Η άλλη κατηγορία πληροφοριών αφορά την τοποθεσία του ξενοδοχείου σας.

Social media και πληροφορίες για το ξενοδοχείο σας

Όπως είπαμε παραπάνω κάποιος που ετοιμάζει τις διακοπές του ενδιαφέρεται για μια ολιστική εμπειρία. Άρα θα πρέπει να του παρέχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για τον τόπο που βρίσκεται το ξενοδοχείο σας, την ιστορία του, τις δραστηριότητες που υπάρχουν, ήθη και έθιμα και οτιδήποτε θα μπορούσε να του προσφέρει αξέχαστες διακοπές.

Μια ιστοσελίδα θα σας δώσει ακόμα την δυνατότητα να επικοινωνήσετε άμεσα με το ενδιαφερόμενο κοινό σας και μέσω των social media του ξενοδοχείου σας. Θα μπορείτε να δημοσιεύετε photo, video, άρθρα όποτε θέλετε στα εταιρικά σας social media τα οποία με τη σωστή προώθηση θα αυξήσουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και από εκεί τις κρατήσεις σας. Η δύναμη των social media είναι αδιαμφισβήτητα τεράστια, δεν έχετε λοιπόν παρά να την χρησιμοποιήσετε σωστά για να εκτοξεύσετε πωλήσεις και αναγνωρισιμότητα.

Τέλος να πούμε πως η κατασκευή ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο σας καταργεί οποιοδηποτε γεωγραφικό περιορισμό καθώς με τα σωστά εργαλεία μπορείτε να κάνετε γνωστό το ξενοδοχείο σας σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται οι υποψήφιοι πελάτες σας , όποια γλώσσα κι αν μιλούν.

Σε ένα τουριστικό κλάδο λοιπόν που μπαίνει κάθε μέρα όλο και πιο δυναμικά στην ψηφιακή εποχή είναι αναγκαία και άκρως απαραίτητη για κάθε ξενοδοχείο η κατασκευή σύγχρονης, μοντέρνας, λειτουργικής και αποτελεσματικής ιστοσελίδας που θα λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες κάθε μέρα ως το απόλυτο εργαλείο πωλήσεων και προβολής του ξενοδοχείου σας.

Ελάτε μαζί μας για την κατασκευή της ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο σας

Αν θέλετε μια ιστοσελίδα που θα απογειώσει τις κρατήσεις σας, την αναγνωρισιμότητά σας και θα φέρει το ξενοδοχείο σας στην κορυφή τότε η WEBONE είναι ο πολύτιμος συνεργάτης σας. Με την πολυετή μας εμπειρία τα εξειδικευμένα μας στελέχη και την άριστη τεχνογνωσία μας είμαστε σε θέση να κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που εξυπηρετούν κάθε σας εταιρικό στόχο και σας φέρνουν στην κορυφή της επιτυχίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί βήμα βήμα τη νέα σας επιτυχημένη ιστοσελίδα.

Μοιραστείτε το άρθρο