Κατασκευή ιστοσελίδας ή δημιουργία μίας παρουσίασης στο facebook

Κατασκευή ιστοσελίδας ή σελίδα στο Facebook

Μία ερώτηση που μας την κάνουν συχνά πολλοί γνωστοί, φίλοι και πελάτες είναι η εξής. Εάν έχουμε να επιλέξουμε ένα από τα δύο κατασκευή ιστοσελίδας ή παρουσίαση σε social media και ιδιαίτερα στο facebook, ποιό είναι καλύτερο να επιλέξουμε για την επιχείρησή μας και γιατί;

Πιστεύουμε κατά την γνώμη μας ότι η κατασκευή ιστοσελίδας είναι καλύτερη από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (social media και ιδιαίτερα το facebook)) και θα σας εξηγήσουμε παρακάτω το γιατί.
 Δεν είναι ότι δεν είναι καλή και χρήσιμη μία παρουσίαση σ´αυτά τα νέα μέσα αλλά δεν θα είναι ποτέ:

α. τόσο εύχρηστη

β. τόσο δυναμική και το κυριότερο

γ. να μπορείτε να μετρήσετε την αποτελεσματικότητα των ενεργειών μάρκετινγκ που κάνετε, όσο μέσα από μία ιστοσελίδα.

Με την κατασκευή μιάς επιτυχημένης ιστοσελίδας μπορείτε να οικοδομήσετε πραγματικά και να αναπτύξετε το brand name σας, να αξιοποιήσετε κάθε τεχνολογία του διαδικτύου και να εμφανίσετε το περιεχόμενο με την μορφή που προτιμάτε και που εσείς θέλετε. Σημαντικό στοιχείο θα πρέπει εδώ να επισημάνουμε είναι ότι έχετε τον έλεγχο των ενεργειών που κάνετε και μπορείτε να δείτε αν επιτυγχάνονται ή όχι οι στόχοι σας.

Ακόμη και αν το facebook ή κάποια άλλη ευέλικτη πλατφόρμα από τα κοινωνικά δίκτυα αναπτυχθεί στο μέλλον και σας επιτρέπει να κάνετε όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν παραπάνω, θα εξακολουθεί να μην είναι ο δικό σας προσωπικός ιστοχώρος ή αν θέλετε η βιτρίνα της εταιρίας σας στο χώρο του διαδικτύου.

Είμαστε υποστηρικτές και οπαδοί των social media και των υπηρεσιών μάρκετινγκ που προέρχονται μέσα απ´αυτά, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε ποτέ να υποστηρίξουμε ότι έχει πρωταρχική βάση για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας η δημιουργία μίας παρουσίασης σ´αυτά.

Μπορείτε να δείτε ακόμη:

Δείτε πως θα αποκτήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας

Τι πρέπει να κάνετε για μια επιτυχημένη σελίδα στο Facebook

Μοιραστείτε το άρθρο