Κατασκευή ιστοσελίδων: 6 λόγοι που χρειάζεστε επαγγελματική ιστοσελίδα

Το internet ήρθε για να μείνει στη ζωή μας και έχει γίνει ο προσωπικός καθημερινός βοηθός μας. Ότι κι αν ψάχνουμε πλέον το αναζητάμε στο internet και στις ιστοσελίδες, από πληροφορίες, μέχρι τις αγορές μας ή οτιδήποτε άλλο. Οπότε σκεφτείτε λοιπόν το εξής, αν θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις και την αναγνωρισιμότητά σας θα πρέπει η επιχείρηση σας να βρίσκεται εκεί που βρίσκονται και ψάχνουν προϊόντα, κάνουν αγορές και οι πελάτες σας, άρα η κατασκευή μιας επαγγελματικής σύγχρονης ιστοσελίδας είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Σε τί ακριβώς σας χρησιμεύει η κατασκευή μιας επαγγελματική ιστοσελίδας;

Ας δούμε μαζί παρακάτω.

Συνεχής προβολή της επιχείρησης σας 24 ώρες το 24ωρο,365 μέρες το χρόνο.

Η επαγγελματική σας ιστοσελίδα σας επιτρέπει να προβάλετε την επιχείρηση, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, 24 ώρες τη μέρα, 365 μέρες το χρόνο χωρίς τον παραμικρό γεωγραφικό ή χρονικό περιορισμό. Στοχεύστε το κοινό που επιθυμείτε και δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να μάθουν για την επιχειρηση σας και να αγοράσουν τα προϊόντα σας ανά πάσα στιγμή όπου κι αν βρίσκονται. Με την προβολή σας μέσω της εταιρικής σας ιστοσελίδας θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε χιλιάδες υποψήφιους πελάτες και να εκτοξεύσετε έτσι τις πωλήσεις και το brand awareness.

Αύξηση πωλήσεων και αποτελεσματική προώθηση των προϊόντων σας.

Η κατασκευή μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας θα σας δώσει τη δυνατότητα να προωθήσετε τα προϊόντα σας όπως θέλετε, στο κοινό που θέλετε. Η προσθήκη των κατάλληλων κειμένων περιγραφής σε συνδυασμό με τις υψηλής ποιότητας φωτογραφίες θα δώσουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να γνωρίσουν όσα προϊόντα και υπηρεσίες προσφέρει η επιχείρηση σας και να σας επιλέξουν για τις αγορές τους. Η ιστοσελίδα σας λειτουργεί ακριβώς όπως η έκθεση ενός φυσικού καταστήματος, με τη διαφορά ότι σας επιτρέπει να προβάλετε και να προωθήσετε την επιχείρηση σας σε ένα τεράστιο αγοραστικό κοινό και άρα να σας οδηγήσει σε μια πολύ μεγάλη αύξηση των πωλήσεων σας.

Χαμηλό κόστος κατασκευής,πολύ υψηλή απόδοση.

Κάποιοι επιχειρηματίες πιστεύουν ακόμα και σήμερα πως το να φτιάξεις μια επαγγελματική ιστοσελίδα κοστίζει πολλά. ΛΑΘΟΣ. Σκεφτείτε το εξής, η επαγγελματική σας ιστοσελίδα λειτουργεί σαν ένα υποκατάστημα για την επιχείρηση σας. Αν θέλατε λοιπόν να ανοίξετε ένα υποκατάστημα ή μια φυσική έκθεση για την επιχείρηση σας, πόσα χρήματα θα δαπανούσατε για ενοίκια, ΔΕΚΟ, διαμόρφωση χώρου, διακόσμηση, υπαλλήλους κλπ; Και πόσο θα ήταν επίσης το διαρκές μηνιαίο πάγιο κόστος του υποκαταστήματος ή της έκθεσης σας; Σίγουρα πολύ μεγάλο. Πάμε τώρα στη διαδικτυακή σας προβολή. Το κόστος της κατασκευής μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας είναι κατα πολύ μικρότερο της δαπάνης που θα είχατε για ένα φυσικό κατάστημα με τη διαφορά πως η απόδοση της σε πωλήσεις είναι εξαιρετικά υψηλότερη. Θα έχετε στη διάθεση σας μια online έκθεση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, που μπορείτε να προσθέσετε όσα προϊόντα θέλετε, όσες φορές θέλετε και να σας βρίσκουν οι πελάτες σας ανά πάσα ώρα και στιγμή όπου κι αν βρίσκονται. Κι όλα αυτά με πολύ χαμηλό και ανταγωνιστικό κόστος.

Δυνατότητα επανασχεδιασμού ιστοσελίδας όποτε το θελήσετε.

Αν θέλατε να κάνετε ανακαίνιση ή να αλλάξετε τη διακόσμηση, να προσθέσετε νέα προϊόντα σε ένα κατάστημα ή φυσική έκθεση αυτό θα ήταν μια ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία με υψηλό κόστος. Με την ιστοσελίδα σας δεν ισχύει αυτό. Μπορείτε όποτε θέλετε, να αλλάξετε τα χρώματα, τα σχέδια ,το design της ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις ανάγκες των πελατών σας, γρήγορα και πολύ πιο οικονομικά κάτι που σας δίνει απεριόριστες δυνατότητες.

Αποτελεσματικότερες στρατηγικές marketing και promotion.

Με την σωστή και στοχευμένη στρατηγική digital marketing σε συνδυασμό με τον πιο άρτιο σχεδιασμό και κατασκευή της επαγγελματικής σας ιστοσελίδας μπορείτε να έχετε στα χέρια σας ένα ισχυρότατο και αποτελεσματικότατο πολυεργαλείο προώθησης και πωλήσεων για την επιχείρησή σας. Το digital marketing θα σας δώσει τη δυνατότητα να προσεγγίσετε το κοινό με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε όπως ηλικία, τοποθεσία, ενδιαφέροντα κλπ, ώστε να έχετε πιο στοχευμένες και αποτελεσματικές προωθητικές ενέργειες , και να εκτοξεύσετε έτσι τις πωλήσεις σας.

Αλληλεπιδράστε με τους follower σας στα social media

Οι πελάτες σας καθημερινά χρησιμοποιούν τα social media για να επικοινωνήσουν,να αλληλεπιδράσουν, να ενημερωθουν, και να βρουν πληροφορίες για μια επιχείρηση. Η επαγγελματική σας ιστοσελίδα θα σας δώσει την δυνατότητα να σας βρουν οι follower σας από τα social media, να γνωρίσουν τα προιοντα σας και την επιχείρησή σας, και κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους να αυξήσετε τις πωλήσεις και το brand awareness σας.

Παρουσιάστε την επιχείρηση σας όπως εσείς θα θέλατε μεσα απο μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης για τους επισκέπτες σας.

Με την κατασκευή της εταιρικής σας ιστοσελίδας δεν παρουσιαζεται και προβάλλεται μόνο τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, αλλά και την ιστορία της επιχείρησης σας, τους στόχους σας, την διαδρομή και τις αξίες που αντιπροσωπεύετε. Είναι μια ολιστική προσέγγιση στον πελάτη σας με πρώτο και κύριο στόχο να κερδίσει η επιχείρησή σας το σεβασμό και την εμπιστοσύνη του, κάτι που θα χτίσει γερές βάσεις για μια μακρόχρονη συνεργασία. Περιλαμβάνοντας η ιστοσελίδα σας ενότητες όπως «Σχετικά με εμάς»,» Επικοινωνία» » Προϊόντα» κλπ κλπ θα πετύχετε μια ολοκληρωμένη εταιρική παρουσίαση που θα σας αποδώσει τα μέγιστα.

Κατακόρυφη αύξηση της εμπιστοσύνης του κοινού σας και του branding σας.

Οι εξελίξεις στην τεχνολογία διαρκώς τρέχουν και η επιχείρηση σας θα πρέπει να ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις. Μια επιχείρηση που δεν διαθέτει επαγγελματική ιστοσελίδα και διαδικτυακή παρουσία δίνει την εικόνα μιας επιχείρησης μη εκσυγχρονισμένης που δεν μπορεί να
ανταπεξέλθει στις συγχρονες ανάγκες και έτσι οι πελάτες σας θα προτιμήσουν τους ανταγωνιστές σας.

Για αυτούς και για ακόμα περισσότερους λόγους η κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας είναι άκρως απαραίτητη και με πολλαπλά και μεγάλα οφέλη για την επιχείρηση σας.

Στην WEBONE με την πολυετή μας εμπειρία, τα εξειδικευμένα μας στελέχη και την προσήλωση μας στο λεπτομερή σχεδιασμό και κατασκευή της επαγγελματικής σας ιστοσελίδας ή του eshop σας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τα πιο σύγχρονα εργαλεία και να σας βοηθήσουμε να πετύχετε κάθε σας εταιρικό στόχο φέρνοντας στην επιχειρηση σας το μέλλον του web design.

Για την κατασκευή των ιστοσελίδων σας ελάτε στην WEBONE για να πετύχουμε τους στόχους σας και να βγάλετε κέρδος

Δείτε ακόμη:

Κατασκευή ιστοσελίδων: Τα χαρακτηριστικά μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας

Μοιραστείτε το άρθρο