Κατασκευή ιστοσελίδων: Δείτε πως το WordPress θα εκτοξεύσει το seo και τις πωλήσεις σας

Η WordPress ξεκάθαρα είναι η πλατφόρμα πάνω στην οποία έχουν κατασκευαστεί το 50% και παραπάνω των ιστοσελίδων παγκοσμίως. Αυτό οφείλεται στα πολλά πλεονεκτήματα της WordPress, στην μεγάλη φιλικότητα προς το χρήστη, την τεράστια ποικιλία από themes και εργαλεία που βελτιστοποιούν στο μέγιστο την κατασκευή της ιστοσελίδας σας κλπ.

Ελάτε να δούμε παρακάτω γιατί το WordPress είναι το κορυφαίο CMS στον κόσμο και εξαιρετικο εργαλείο για το SEO πάνω στην κατασκευή των ιστοσελίδων σας.

Πολύ γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας:

Ειδικά μετά τα πρόσφατα update στον αλγόριθμο της Google η ταχύτητα φόρτωσης μιας ιστοσελίδας είναι από τους κρισιμότερους παράγοντες που επηρεάζουν άμεσα την κατάταξη της στα αποτελέσματα της Google. Ακριβώς γι αυτό το CMS της WordPress είναι ιδανικό, γιατί είναι ειδικά βελτιστοποιημένο με τέτοιο τρόπο ώστε οι WordPress ιστοσελίδες να έχουν τον χαμηλότερο χρόνο φόρτωσης και άρα πολύ υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα, κάτι που με τη σειρά του σημαίνει πολλά κέρδη για εσάς.

Πολύ εύκολη δημιουργία και υποβολή Xml sitemap:

Μια ιστοσελίδα που κατασκευάζεται με WordPress σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε εύκολα και να υποβάλετε στις μηχανές αναζήτησης XML sitemap κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Σε τι βοηθά αυτό την κατάταξη της ιστοσελίδας σας; Στο ότι οι μηχανές αναζήτησης με το XML sitemap μπορούν να διαβάσουν πολύ εύκολα το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας και να καταλάβουν τι είναι.

Καθαρός κώδικας πολύ υψηλής ποιότητας.

Όλες οι WordPress ιστοσελίδες χαρακτηρίζονται από πολύ καθαρό κώδικα υψηλής ποιότητας που κάνει την ιστοσελίδα σας να λειτουργεί άψογα και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Η Google λατρευει τις ιστοσελίδες με υψηλή ποιότητα οπότε ο καθαρός κώδικας λειτουργεί σαν ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για την κατάταξη της ιστοσελίδας σας.

Βελτιστοποίηση tags και εικόνων.

Το CMS της wordpress σας δινει την δυνατότητα να βελτιστοποιήσετε τα description της ιστοσελίδας σας, όλα τα H tags καθώς επίσης και να προσθέσετε alt descriptions στις εικόνες σας ώστε η Google να τις αναγνωρίζει πολύ εύκολα και στη συνέχεια να τις κατατάσσει.

Πολύ εύκολη πλοήγηση :

Με τα εργαλεία που διαθέτει το CMS της WordPress δίνετε την δυνατότητα στους επισκέπτες σας να κάνουν πολύ εύκολη πλοήγηση βελτιώνοντας εξαιρετικά το συνολικό user experience της ιστοσελίδας σας .

Πολύ γρήγορη και εύκολη σύνδεση της ιστοσελίδας σας με τα social media.

Γιατί να μην αξιοποιήσετε στο ακέραιο τα πάρα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρουν στην επιχείρηση σας τα social media? Με το WordPress μπορείτε να συνδέσετε τα εταιρικά σας social media με την ιστοσελίδα σας προβάλλοντας τα προϊόντα σας με τον καλύτερο τρόπο και απογειώνοντας τις πωλήσεις σας. Συν οτι επιπλέον η Google επιβραβεύει τις ιστοσελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα από τα social media με πολύ καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα της.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί παράγοντες που κάνουν το CMS της WordPress πραγματικά ασυναγώνιστο και τον ηγέτη στην κατασκευή ιστοσελίδων. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα του WordPress και τα κέρδη που θα φέρουν στην επιχείρηση σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Στην WEBONE με την πολυετή μας εμπειρία, τα εξειδικευμένα μας στελέχη και την προσήλωση μας στο λεπτομερή σχεδιασμό και κατασκευή της ιστοσελίδας ή του eshop σας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τα πιο σύγχρονα εργαλεία και να σας βοηθήσουμε να πετύχετε κάθε σας εταιρικό στόχο φέρνοντας στην επιχειρηση σας το μέλλον του web design.

Μοιραστείτε το άρθρο