Local ή τοπικό seo για ιατρεία

Κάθε επαγγελματίας υγείας για να μπορεί να εξυπηρετεί καλύτερα τους ήδη πελάτες του αλλά και για να τον βρίσκουν όλο και περισσότεροι νέοι πελάτες, πρέπει να έχει μιά πολύ προσεγμένη και σύγχρονη ιστοσελίδα με ένα SEO που θα δουλεύει για εσάς με ταχύτατους ρυθμούς. Επειδή είναι γνωστό παντού ότι τα μεγαλύτερα ποσοστά  conversion κατέχουν οι ιστοσελίδες στις πρώτες θέσεις της πρώτης σελίδας της Google, ο στόχος μας πρέπει να ακριβώς αυτός, η κορυφή.

Ας δούμε παρακάτω πως λειτουργεί το local seo και πως θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε την κορυφή.

1. Blog:

Αρθρογραφήστε συνέχεια!! Το blog της ιστοσελίδας μπορεί να γίνει ένα πάρα πολύ δυνατό εργαλείο στα χέρια σας το οποίο θα αυξήσει κατακόρυφα την επισκεψιμότητα σας καθώς και το conversion σας. Γιατι; Για 3 λόγους.

Πρώτον, με την συνεχή προσθήκη ποιοτικών και χρήσιμων αρθρων η Google σας επιβραβεύει με πολυ καλύτερη κατάταξη και αυτό γιατί βλέπει πως έχετε μια ιστοσελίδα που διαρκώς ανανεώνεται με φρέσκο και χρήσιμο περιεχόμενο και άρα είναι ζωντανή και όχι στατική.

Δεύτερον με τη συχνή αρθρογραφία αυξάνεται πολύ το Keyword density της ιστοσελίδας σας όποτε ενισχύεται η θέση σας για συγκεκριμένες λεξεις κλειδιά .

Τρίτον με την εξειδικευμένη ιατρική αρθρογραφία δείχνετε ότι είστε ειδικός στο αντικείμενο σας, και παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες στο κοινό σας κερδίζετε την εμπιστοσύνη του και άρα κερδίζετε και μελλοντικούς πελάτες.

2. Προσθέστε δημόσια τα στοιχεία επικοινωνίας και τις κριτικές των ασθενών σας:

Όταν κάποιος πραγματοποιεί μια αναζήτηση γύρω από την ειδικότητα σας είναι πολύ καλό εκτός από την ιστοσελίδα σας να εμφανίζονται και τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σας, μαζί με τις ώρες λειτουργίας του ιατρείου σας ώστε οι ασθενείς σας να μπορούν να σας βρουν πολύ εύκολα. Πάρα πολύ σημαντικό εξίσου για την κατάταξη της ιστοσελίδας σας είναι το να προσθέσετε τις θετικές κριτικές των ασθενών σας στην κατηγορία αξιολογήσεις, αυτό θα βοηθούσε την Google να σας κατατάξει υψηλότερα μια και θα έβλεπε πως παρέχετε πολύ χρήσιμες και ποιοτικές υπηρεσίες στο κοινό σας.

3. Mobile First Indexing :

Ήδη απο το 2018, και ειδικά μετά το πρόσφατο update στον αλγόριθμο της Google, το mobile first indexing είναι από τους πιο κρίσιμους παράγοντες στο seo.

Τι σημαίνει ο όρος αυτός; Οτι η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να είναι απόλυτα συμβατή από οποιαδήποτε συσκευή κινητό, smartphone, tablet, με μέγιστη ταχύτητα, και χωρίς κανένα πρόβλημα όπως ακριβώς και σε έναν υπολογιστή. Αν η ιστοσελίδα σας υστερεί σε ποιότητα ή ταχυτητα σε mobile συσκευες, τότε θα χάσετε τις πρώτες θέσεις και το πιθανότερο είναι να βρεθείτε στην 2η σελίδα της Google!! Σκεφτείτε ειδικά οτι οι ασθενείς θέλουν να μπορούν πολύ εύκολα και γρήγορα σε μια έκτακτη ανάγκη να μπορούν να βρουν πληροφορίες για γιατρούς άμεσα και γρήγορα.

4.Keyword research:

Επενδύστε στις σωστές λέξεις κλειδιά που αφορούν την περιοχή σας. Αν για παράδειγμα είστε ιατρός καρδιολόγος στην περιοχή της Τούμπας, της Λάρισας, ή της Αθήνας, δεν θα πρέπει να επενδύσετε τις μεγαλύτερες προσπάθειες σας στο να βγαίνετε πρώτοι σε μια αναζήτηση “καρδιολόγοι Αθήνα” ή “καρδιολόγοι Λάρισα”? Ακριβώς αυτό σημαίνει local seo.

Στην WEBONE με την πολυετή μας εμπειρία, τα εξειδικευμένα μας στελέχη και την προσήλωση μας στο λεπτομερή σχεδιασμό και κατασκευή της ιστοσελίδας ή του eshop σας, και στην άριστη γνώση marketing είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τα πιο σύγχρονα εργαλεία και να σας βοηθήσουμε να πετύχετε κάθε σας εταιρικό στόχο φέρνοντας στην επιχείρησή σας το μέλλον του web design.

Ελάτε στη WEBONE για να κατασκευάσουμε μαζί την επόμενη επιτυχημένη ιστοσελίδα σας που θα σας φέρει στην κορυφή των πωλήσεων.

Μοιραστείτε το άρθρο