Κατασκευή ιστοσελίδων: Σύγχρονες τακτικές marketing για ιατρικές ιστοσελίδες

Η παροχή ιατρικών υπηρεσιών είναι ένας από τους πλέον ανταγωνιστικούς κλάδους και για να ξεχωρίσετε θα πρέπει να εφαρμόσετε τις πιο σύγχρονες τεχνικές marketing για τις ιατρικές ιστοσελίδες.

Δημοσίευστε τα στοιχεία του ιατρείου σας.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να σας βρίσκουν εύκολα, γρήγορα και άμεσα οι ασθενείς σας. Σε αυτό θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα το local seo, καθώς θα δώσει την δυνατότητα στην ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται στην κορυφή των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης όταν γίνεται αναζήτηση για γιατρό της ειδικότητας σας στην περιοχή σας. Μην ξεχνάτε πόσο σημαντικό είναι οι ασθενείς σας να έχουν άμεση πρόσβαση στα στοιχεία του ιατρείου σας. Στα στοιχεία του ιατρείου σας, θα πρέπει να αναφέρετε το τηλέφωνο του ιατρείου σας, την διεύθυνση και την περιοχή σας και τον ιστότοπο σας.

Δημοσιεύστε τις θετικές κριτικές των ασθενών σας.

Εξαιρετικά ωφέλιμο για την κατάταξη της ιστοσελίδας του ιατρείου σας είναι να προβάλετε τις αξιολογήσεις των ασθενών σας. Η Google επιβραβεύει με πολύ υψηλή κατάταξη τις ιστοσελίδες που έχουν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας αλλά και τους επαγγελματίες που παρέχουν πολύ υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και κερδίζουν τις θετικές κριτικές των ασθενών τους. Εκτός από την κατάταξη ομως οι θετικές κριτικές των ασθενών σας θα σας κάνουν να κερδίσετε την εμπιστοσύνη νέων ασθενών που θα σας επιλέξουν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν.

Επενδύστε στο seo marketing:

Η κορυφή αποτελεί πάντα τον πρώτο στόχο και ειδικά όταν μιλάμε για την κατάταξη της ιστοσελίδας σας. Βελτιστοποιήστε τον χρόνο φόρτωσης και την ταχύτητα του ιστότοπου σας, επενδύστε στη σωστή στρατηγική seo marketing και κερδίστε την κορυφή των αποτελεσμάτων της Google.

Επωφεληθείτε από την εφαρμογή του content marketing.

To content marketing ή αλλιώς inbound marketing είναι η πιο σύγχρονη και αποδοτική στρατηγική ιατρικού marketing για να προσεγγίσετε νέους ασθενείς. Που στηρίζετε; Το content marketing βασίζεται στην συχνή δημοσίευση στο blog της ιστοσελίδας σας ιατρικών άρθρων σχετικά με την ειδικότητα σας. Αυτό θα έχει πολλαπλά οφέλη γιατί, θα προσελκύσει στην ιστοσελίδα σας περισσότερους ασθενείς μιας και θα εμφανίζεστε ψηλότερα στα αποτελεσματα των μηχανών αναζήτησης, αλλα και ταυτόχρονα θα δείξετε την εξειδικευση σας κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των νεων ασθενών σας. Για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη σας μπορείτε να μοιράζεστε το περιεχόμενο που δημιουργείτε στα social media ώστε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας. Να τονίσουμε επίσης πως το content σας θα πρέπει να είναι κατανοητό από τους ασθενείς σας άρα γραμμένο με απλά
λόγια, μοναδικό, και με την σωστή χρήση λέξεων κλειδιών μέσα. Σκοπός είναι να δείξετε την εξειδίκευσή σας μέσα από ένα φιλικό, άμεσο και επιστημονικό τρόπο ώστε ο ασθενής να νιώσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια.

Βεβαιωθείτε πως η ιστοσελίδα σας είναι mobile friendly.

Λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψη οτι η Google μετα τις προσφατες αναβαθμίσεις του αλγορίθμου της θεωρεί έναν εξαιρετικά κρίσιμο παράγοντα για την κατάταξη της ιστοσελίδας σας την άψογη λειτουργία του ιστότοπού σας από mobile συσκευές, και ότι το μεγαλύτερο μέρος των ασθενών σας αναζητά ιατρικές πληροφορίες μέσω smartphone κλπ είναι απολύτως απαραίτητο η ιστοσελίδα σας να είναι mobile friendly. Αυτό θα σας επιτρέψει και να κερδίσετε υψηλή κατάταξη αλλά και να έχουν άμεση πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας οι ασθενείς σας όταν χρειαστούν,απο όλες τις συσκευές,όπου κι αν βρίσκονται.

Το digital marketing σε συνδυασμό με την άριστα σχεδιασμένη ιατρική σας ιστοσελίδα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε απο τον ανταγωνισμό σας, να σας βρίσκουν πολύ εύκολα οι ασθενείς σας,και να βρεθείτε στην κορυφή του κλάδου σας.

Εμείς στην WEBONE με την πολυετή μας εμπειρία, τα εξειδικευμένα μας στελέχη και την προσήλωση μας στο λεπτομερή σχεδιασμό και κατασκευή της ιστοσελίδας ή του eshop σας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τα πιο σύγχρονα εργαλεία και να σας βοηθήσουμε να πετύχετε κάθε σας εταιρικό στόχο φέρνοντας στην επιχειρηση σας το μέλλον του web design.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε την δική σας επιτυχημένη ιστοσελίδα.

Μοιραστείτε το άρθρο