Νέα ιστοσελίδα ΔΑΝΟΣ

Νέα ιστοσελίδα ΔΑΝΟΣ

Το 1980 ο Δανιήλ Γκουργκούλης ιδρύει ατομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη με εμπορική δραστηριότητα στις πρώτες ύλες αρτοζαχαροπλαστικής και παγωτού.

Αξιοποιώντας την μέχρι τότε εμπειρία του, αναλαμβάνει και αντιπροσωπείες για τη Βόρεια Ελλάδα.

Το 1987 μετατρέπει την επιχείρηση από ατομική σε Ε.Π.Ε. με την επωνυμία ΔΑΝΟΣ ΕΠΕ. Το 1992 η εταιρεία κάνει τα πρώτα της βήματα στην παραγωγή, δημιουργώντας φρουτοπαρασκευάσματα για διακόσμηση στην ζαχαροπλαστική καθώς και βάσεις φρούτων για παγωμένα ροφήματα.

Το 2001 η εταιρεία μεταφέρεται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.400 τ.μ. στη Μεθώνη Πιερίας, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες για δημιουργία νέων προϊόντων, αλλά και η τήρηση αυστηρών υγειονομικών προδιαγραφών.

Το 2005 η εταιρεία περνάει στην επόμενη γενιά, στους γιους του Δανιήλ Γκουργκούλη, Ιωάννη και Μαρίνο, στελέχη της εταιρείας από τα 18 τους χρόνια.

Το 2007 γίνονται νέες επενδύσεις σε εγκαταστάσεις και μηχανήματα τα οποία καθιστούν την εταιρεία μία πρότυπη μονάδα στο χώρο της.

Σήμερα η επιχείρηση έχει εμπλουτίσει την γκάμα προϊόντων της και σχεδιάζει ανάπτυξη σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων της.

Μοιραστείτε το άρθρο