Ολοκλήρωση κατασκευής eshop για την εταιρία "Electrobox Μουράτογλου

Ολοκλήρωση κατασκευής eshop για την εταιρία «Electrobox Μουράτογλου Ηλεκτραποθήκη ΑΕ.»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός και η κατασκευή του eshop για την εταιρία «Electrobox Μουράτογλου Ηλεκτραποθήκη ΑΕ.»  που ασχολείται με το ηλεκτρολογικό υλικό (χονδρική και λιανική πώληση) και δραστηριοποιείται στην Κοζάνη και τα Γρεβενά.

Για την κατασκευή του eshop διαλέξαμε το Magento ένα από τα πιο δημοφιλή και ολοκληρωμένα συστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ταυτόχρονα έγινε και διασύνδεση του ERP της εταιρίας με το ηλεκτρονικό κατάστημα όπου μια μικρή περιγραφή σας δίνουμε παρακάτω.

Υλοποιήθηκε  ειδικό λογισμικό που συνδέει σε πραγματικό χρόνο το εμπορικό σύστημα της εταιρίας (SEN) με το ηλεκτρονικό κατάστημα. Η επικοινωνία είναι μονόδρομη από το SEN προς το eshop για τις περισσότερες οντότητες πέρα από τις παραγγελίες και τα στοιχεία πελατών. Για την αμεσότητα και αυτοματοποίηση στις αλλαγές ποσοτήτων και τιμών και άλλων δημιουργήθηκαν κατάλληλα αντικείμενα στην βάση δεδομένων του SEN (Oracle) έτσι ώστε με την οποιαδήποτε αλλαγή (πώληση, αγορά κ.α.) από την μεριά του εμπορικού συστήματος, να ενημερώνεται αντίστοιχα το eshop.

Στο παρακάτω διάγραμμα φαίνεται η ροή που ακολουθείται κατά την ενημέρωση των δεδομένων. Για οποιαδήποτε αλλαγή που επηρεάζει τα δεδομένα του κάθε είδους (ποσότητα, τιμή, κ.α.) στο SEN που υπάρχει στο eshop, θα ενεργοποιούνται ειδικοί μηχανισμοί που θα εκτελούν εσωτερικές διαδικασίες στην βάση δεδομένων και με την σειρά τους θα επικοινωνούν με το eshop για να γίνει ενημέρωση. Επίσης δημιουργηθηκε ειδική οντότητα στο SEN που θα ενημερώνεται με το ιστορικό της επικοινωνίας έτσι ώστε να σε περίπτωση οποιουδήποτε σφάλματος να έχουμε γνώση.

Δείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα

Μοιραστείτε το άρθρο