Προστασία από Ανεπιθύμητη Αλληλογραφία

Προστατέψτε την επιχείρηση σας! Anti-Spam, Anti-Virus, Anti-malware

Τι είναι η Spam Experts

Η SpamExperts αποτελεί την πιο επαγγελματική επιλογή παγκοσμίως στην προστασία από ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Η WEBONE ως επίσημος συνεργάτης της Spam Experts, έχει ενσωματώσει στην υποδομή της την έξυπνη και διαρκώς «αυτοεκπαιδευόμενη» τεχνολογία της SpamExperts. Χιλιάδες Emails διακινούνται καθημερινά από τους Mail Servers της εταιρείας μας. Η τεχνολογία που εφαρμόσαμε, φιλτράρει όλα την εισερχόμενη αλληλογραφία και μπλοκάρει κάθε spam, virus, phising, malware επίθεση, πριν ακόμη αυτή φτάσει στο inbox σας!

Ασφαλίστε το Inbox σας από Spam & Malicious Mail.

Έχουμε δημιουργήσει μια Cloud Υποδομή, με την τεχνογνωσία και την τεχνολογία των SpamEpxerts. Κάθε εισερχόμενο email, περνάει πρώτα από αυτή την υποδομή, πριν παραδοθεί στο δικό σας Email. Ένας εξελιγμένος αλγόριθμος που διαρκώς αυτοεκπαιδεύεται, ελέγχει το εκάστοτε εισερχόμενο mail και το μπλοκάρει, εφόσον το θεωρήσει ανεπιθύμητο. Για παν ενδεχομένο, αποθηκεύει το spam email σε έναν ειδικό χώρο, για την περίπτωση που θέλετε να το δείτε ή να το ελέγξετε.

spam-filter-email

Κερδίστε πολύτιμο χρόνο και χρήματα, προστατεύοντας το Mail σας!

Η τεχνολογία της SpamExperts, δρα προκαταβολικά και αποτελεσματικά, ώστε να προστατέψει το email σας και να το διατηρήσει ασφαλές και spam-free! Με συνεχή έρευνα και ανάλυση δεδομένων, τα φίλτρα ελέγχου συνεχώς εκπαιδεύονται και πλουτίζουν με νέα δεδομένα, τα οποία ενσωματώνονται αυτοματοποιημένα, καθημερινά, επιτυγχάνοντας ένα ποσοστό μπλοκαρίσματος ανεπιθύμητων μηνυμάτων που αγγίζει το 99,98%

Συχνές Ερωτήσεις

Δουλεύει σε 2 στάδια. Αρχικά, όλα τα εισερχόμενα μηνύματα σκανάρονται σε επίπεδο SMTP. Στη συνέχεια, η συμπεριφορά του αποστολέα του μηνύματος καθώς και η φήμη του, ελέγχονται. Σε συνδυασμό και με άλλα φίλτρα, το σύστημα «αποφασίζει» για το αν πρόκειται για spam ή όχι.

Με τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεση μας από την SpamExperts, ο σωστός και ακριβής εντοπισμός των spam, αγγίζει το 99,98%όχι.

Όχι, δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις σας. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται εξολοκλήρου από το τεχνικό τμήμα της WEBONE.

Τυπικά, υπάρχει μια καθυστέρηση. Ουσιαστικά, είναι αμελητέα μιας και πρόκειται μόνο για καθυστέρηση δευτερολέπτων.

Όχι, η υπηρεσία παρέχεται ανά Domain και δεν έχει σημασία το πόσα email accounts θα δημιουργήσετε εντός του domain σας. Τυπικά ωστόσο, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι θα χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον χρήματα, μόνο αν έχετε δημιουργήσει περισσότερα από…. 1000 email accounts στο domain σας.

Όχι, δεν υπάρχει κάποια δέσμευση συμβολαίου. Είμαστε απολύτως βέβαιοι πως 48 ώρες μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας στο domain σας, θα ενθουσιαστείτε με το πόσο λιγότερα spam emails λαμβάνετε! Ωστόσο, αν για οποιοδήποτε λόγο θελήσετε να διακόψετε την υπηρεσία, μπορείτε να το κάνετε άμεσα, επικοινωνώντας με το τμήμα λογαριασμών της WEBONE, προκειμένου αυτό να διακόψει την χρέωση και την παρεχόμενη υπηρεσία.

Δυστυχώς η υπηρεσία αυτή παρέχεται αποκλειστικά για πελάτες της WEBONE. Δεν μπορούμε αν φιλτράρουμε email άλλων παρόχων. Συνιστούμε να μεταφέρετε το web hosting σας στη WEBONE και να επωφεληθείτε από την προσφορά μας για δωρεάν hosting έως 6μήνες, για όσους πελάτες έρχονται από ανταγωνιστική εταιρεία, έχοντας εκεί κάποιο ενεργό συμβόλαιο.

Σε περίπτωση που έχετε απορίες ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες: