Σχεδιασμός ιστοσελίδων προσανατολισμένος στον χρήστη-επισκέπτη

Σχεδιασμός ιστοσελίδων προσανατολισμένος στον χρήστη

Μία ιστοσελίδα είναι ένα προϊόν αυτοεξυπηρέτησης. Δεν υπάρχει εγχειρίδιο χρήσης για να το διαβάσει κανείς εκ´των προτέρων, ούτε κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο, ούτε κάποιος αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών για να καθοδηγήσει τον επισκέπτη-χρήστη στην τοποθεσία του ιστού.
Υπάρχει μόνο ο χρήστης, αντιμέτωπος μόνος του με την ιστοσελίδα σας, με μοναδικό οδηγό το μυαλό του και την εμπειρία του.

Το γεγονός ότι έχει βρεθεί στην δύσκολη θέση να πρέπει να καταλάβει μόνος του πως λειτουργεί ο ιστότοπος είναι από μόνο του ένα πρόβλημα. Τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα σε ιστοτόπους με πάρα πολές ιστοσελίδες και περιεχόμενο που δεν είναι σωστά δομημένες.

Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να έχουν καταλάβει ότι η παροχή μιας ποιοτικής εμπειρίας στους χρήστες της ιστοσελίδας τους, αποτελεί ουσιαστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η εμπειρία του χρήστη είναι αυτή που δημιουργεί την εντύπωση που έχει ο χρήστης για όσα έχει να του προσφέρει μια εταιρία, η εμπειρία του χρήστη είναι αυτή που διαφοροποιεί την εταιρία από τους ανταγωνιστές της και η εμπειρία του χρήστη είναι αυτή που καθορίζει αν ο πελάτης θα μείνει πιστός στην εταιρία

Η τακτική της δημιουργίας ελκυστικών, αποδοτικών εμπειριών για τους χρήστες ονομάζεται σχεδιασμός προσανατολισμένος στον χρήστη.

Η στρατηγική μας

Α. Ικανοποίηση των αναγκών των χρηστών (σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων προσανατολισμένες στον χρήστη).

Β. Ικαναποίηση των στόχων σας

Ελάτε μαζί μας για να κατασκευάσουμε μία ιστοσελίδα προσανατολισμένη στους πελάτες σας που θα σας αποφέρει κέρδος

Μοιραστείτε το άρθρο