Τα 10 ποιο χρήσιμα plugins για το WordPress site σας

Το WordPress μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες σχεδόν τις ιστοσελίδες, blog, websites, eshops γιατί διαθέτει άριστη λειτουργικότητα, απόλυτα user friendly design, εξαιρετικά δομικά στοιχεία και πολλά ακόμα πλεονεκτήματα. Στο άρθρο μας αυτὀ θα δούμε ποιά είναι τα 10 ποιο χρήσιμα plugins για το WordPress site σας για να το κάνετε ακόμη ποιό λειτουργικό και ασφαλές.

Ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα είναι και οι προσθήκες ή αλλιως επεκτάσεις που μπορείτε να κάνετε μέσα από τα πρόσθετα (plugins) που μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα και γρήγορα!!

Στο WordPress μπορείτε να προσθέσετε στο website σας, πολλά εργαλεία τα οποία θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε τα στατιστικά σας, να βελτιώσουν την ασφάλεια του ιστότοπου σας, την ταχύτητά σας και πολλά ακόμη.

Ας δούμε λοιπόν τα 10 ποιο χρήσιμα πρόσθετα (plugins) για το WordPress

1) Google XML Sitemaps: Δημιουργεί ένα ειδικό sitemap XML που ενημερώνει τις μηχανές αναζήτησης Google, Bing, Yahoo, κάθε φορά που γράφετε ένα νέο άρθρο.

2) All in One SEO Pack: Το Seo είναι αυτό που θα βοηθήσει την ιστοσελίδα σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και να ναι στις πρώτες θέσεις της Google για τις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν. Το All in one seo pack σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε στο μέγιστο την δομή της ιστοσελίδας σας έτσι ώστε να κερδίσετε πολύ υψηλή κατάταξη!

3) Contact Form 7: Όπως λέει και το όνομα του με το Contact form 7 μπορείτε να δημιουργήσετε φόρμες επικοινωνίας τις οποίες μπορείτε να επεξεργαστείτε και προσαρμόσετε ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Η φόρμα επικοινωνίας υποστηρίζει Ajax-powered submitting, CAPTCHA, Akismet spam filtering και ούτω καθεξής.

4) NextGEN Gallery: Εάν πουλάτε προϊόντα σίγουρα γνωρίζετε πως οι φωτογραφίες είναι το πιο σημαντικό μέρος στην παρουσίαση των προϊόντων σας και επηρεάζουν άμεσα τις πωλήσεις σας. Για να μπορείτε να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο τις φωτογραφίες σας το Image Gallery είναι το καλύτερο εργαλείο για το WordPress.

5) WP-DBManager: Επειδή πάντα πρέπει να είστε έτοιμοι για μια περίπτωση που κάτι πάει στραβά όπως λέει και το όνομα του κάνει backup όλο το WordPress σαιτ σας.

6) WP Super Cache: Θέλετε να απογειώσετε την ταχυτητα του ιστότοπου σας; Το WP Super Cache είναι το απόλυτο εργαλείο για εσάς.

7) All in One Adsense and YPN: Με αυτό αυτόματα εισάγουμε διαφημίσεις Google Adsense ή Yahoo Publisher Network (YPN).

8) Invisible Defender: Το εργαλείο αυτό μας προστατεύει απο την είσοδο και τα σχόλια από τα spambots προσθέτοντας δυο κρυφά συμπληρωματικά πεδία με CSS.

9) Akismet: Το Akismet καταπολεμα για εσας ολα τα spam στα σχόλια,και έρχεται ενσωματωμένο σε κάθε WordPress εγκατάσταση και κάνει εξαιρετική δουλειά. Θα χρειαστεί ένα κωδικό που μπορείτε να το προμηθευτείτε εύκολα από το WordPress.

10) User Locker: Προστατεύει τον ιστοτοπο σας από παράνομη ή μη εξουσιοδοτημένη εισοδο. Πως; Σας δίνει 4 φορές τη δυνατότητα να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Μετά την 4η προσπάθεια κλειδώνει το συστημα και δεν μπορείτε να μπείτε.

Το WordPress σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε λοιπόν όποιο εργαλείο θέλετε για να κάνετε το καλύτερο για τον ιστότοπο και την επιχείρηση σας. Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Ελάτε στην WEBONE για να ενημερωθείτε άμεσα απο τα εξειδικευμένα μας στελέχη.

Μοιραστείτε το άρθρο