Το παραδοσιακό γιαούρτι και η φέτα Δορκάδος

Το παραδοσιακό γιαούρτι και η φέτα Δορκάδος σε λίγο στο διαδίκτυο

Μία από τις πλέον παραδοσιακές εταιρίες στο χώρο του παραδοσιακού γιαουρτιού και φέτας η εταιρία «ΜΟΡΦΗΣ» ΒΛΑΣΗΣ ΡΕΚΟΣ θα έχει την δική της ιστοσελίδα στο χώρο του διαδικτύου.

Λίγα λόγια για την εταιρία:

Από την δεκαετία του 1950, η οικογενειακή επιχείρηση “ΜΟΡΦΗΣ” παρασκευάζει παραδοσιακά ελληνικά γιαούρτια και τυριά στο χωριό Δορκάδα, του Δήμου Λαχανά. Ένα χωριό, πλούσιο σε παράδοση στην παραγωγή γιαούρτης και άλλων τυροκομικών προϊόντων.

Όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα “ΜΟΡΦΗΣ” παράγονται από ντόπια γάλατα από παραγωγούς – κτηνοτρόφους του νομού Σερρών. Όλες οι συνεργαζόμενες κτηνοτροφικές μονάδες διαθέτουν δικές μας υπερσύγχρονες δεξαμενές πρόψυξης γάλακτος (παγολεκάνες), ώστε να διατηρούνται όλα τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος και να μην αλλοιώνεται η σύστασή του. Η μεταφορά του στην εταιρία γίνεται με ολοκαίνουρια αυτοκίνητα – βυτία.

Τα τυριά, το βούτυρο και το γιαούρτη “ΜΟΡΦΗΣ” είναι ανώτερης ποιότητας γιατί κατά την παραγωγή τους δεν χρησιμοποιούνται καθόλου συντηρητικά. Ειδικά για το γιαούρτι, παρασκευάζεται με τον παραδοσιακό τρόπο αιώνων με ένζυμα και μαγιά, ενώ το καϊμάκι ψήνεται.

Μοιραστείτε το άρθρο