Δημιουργία διαφήμισης βίντεο μέσα από την Google

Οι διαφημίσεις βίντεο TrueView είναι ένας συναρπαστικός και διαδραστικός τρόπος να κερδίσετε την αφοσίωση των πελατών σας στο YouTube, αλλά και σε ολόκληρο τον ιστό. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τις καμπάνιες σας TrueView απευθείας μέσα από το Google AdWords. Επίσης, μπορείτε να ελέγχετε πού εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας TrueView, πότε προβάλλονται και ποιος τις βλέπει. Ένα ιδιαίτερα θετικό χαρακτηριστικό των διαφημίσεων TrueView είναι ότι πληρώνετε όταν ένας θεατής παρακολουθήσει 30 δευτερόλεπτα από το βίντεό σας (ή ολόκληρο το βίντεο, αν η διάρκειά του είναι μικρότερη από 30 δευτερόλεπτα) ή εκδηλώσει την αφοσίωσή του μέσω άλλων αλληλεπιδράσεων με το βίντεο, όπως κάνοντας κλικ στις επικαλύψεις παροτρύνσεων για δράση (CTA), στις κάρτες και στα συνοδευτικά banner. Ένα κουμπί με την επισήμανση «Παράλειψη διαφήμισης» δίνει στους θεατές τη δυνατότητα να εξαιρεθούν από την παρακολούθηση του βίντεο.

Η διαφήμιση με το TrueView παρέχει τα εξής επιπλέον οφέλη:

  • Αφηγηθείτε την ιστορία σας. Εσείς γνωρίζετε την επιχείρησή σας καλύτερα από όλους. Μοιραστείτε, λοιπόν, τη γνώση σας αυτή με όλους. Μιλήστε προσωπικά για την επιχείρησή σας. Στρέψτε την κάμερα στον εαυτό σας και εξηγήστε στο κοινό σας πώς μπορεί να επωφεληθεί από το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε. Δείξτε στους πελάτες για ποιο λόγο αξίζει να ενδιαφερθούν για το προϊόν ή την επωνυμία σας.
  • Προσεγγίστε το κατάλληλο κοινό. Κάθε μήνα, επισκέπτονται το YouTube περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι, που παρακολουθούν πάνω από έξι δισεκατομμύρια ώρες βίντεο YouTube. Προσεγγίστε τους πελάτες σας στο YouTube βάσει θεμάτων, λέξεων-κλειδιών ή δημογραφικών στοιχείων, όπως «γυναίκες κάτω των 35».
  • Δημιουργήστε μια καμπάνια βίντεο μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, δημιουργήστε ή μεταφορτώστε τη διαφήμιση βίντεο, προσεγγίστε το κοινό που θέλετε και είστε έτοιμοι να αφηγηθείτε την ιστορία σας στον κόσμο.
  • Μετρήστε το βαθμό επιτυχίας της διαφήμισης. Μάθετε αν έχετε προσεγγίσει το κατάλληλο κοινό. Ελέγξτε το λογαριασμό σας AdWords, για να παρακολουθήσετε τις προβολές, το κόστος και τα στοιχεία του προϋπολογισμού σας. Μεταβείτε στην καρτέλα «Analytics» στο λογαριασμό σας YouTube και μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τους θεατές σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε ποια βίντεο παρακολουθούν οι πελάτες σας και για πόση ώρα.

Χάρη στην ευελιξία που παρέχουν οι καμπάνιες βίντεο, μπορείτε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας με πολλές μορφές διαφήμισης στα εξής δίκτυα:

  • το Δίκτυο YouTube και
  • το Δίκτυο εμφάνισης Google, δηλαδή το δίκτυο της Google εκδοτών περιεχομένου στον ιστό, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται εκδότες βίντεο, παιχνιδιών και εφαρμογών.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να σας βοηθήσουμε και να προβάλλουμε σωστά, ολοκληρωμένα και με επιτυχία την επιχείρησή σας.

Μοιραστείτε το άρθρο