Χρήσιμα plugins για το blog σας που θα σας δώσουν μεγάλη αύξηση στην επισκεψιμότητα

Ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον website σας με ελάχιστη προσπάθεια είναι να δημιουργήσετε ένα blog. Θα πρέπει επίσης να μάθετε να βελτιστοποιείτε το site σας χρησιμοποιώντας plugins. Είναι εύκολα στη χρήση και πολύ ισχυρά εργαλεία.

Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα blog δωρεάν, επισκεπτόμενοι το WordPress.com , ή εάν έχετε δική σας φιλοξενία, το οποίο συνιστάται, εγκαταστήστε την δωρεάν έκδοση από το WordPress.org . Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο μόνοι σας ή να αναθέσετε τη γραφή σε ένα κειμενογράφο. Το περιεχόμενο δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο. Μια σύντομη θέση 100 έως 200 λέξεων είναι αποδεκτή για να ξεκινήσετε. Προσπαθήστε να το καταστήσετε χρήσιμο για τους επισκέπτες σας, και να συνδεθείτε με άλλες πηγές άρθρων και blogs. Η δοκιμή και η παρακολούθηση είναι καθοριστικής σημασίας για τον έλεγχο της απόδοσης του blog σας.

Τα Blogs είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσει φυσικά την επισκεψιμότητα από τις μηχανές αναζήτησης. Τις περισσότερες φορές, τα blogs έχουν ήδη βελτιστοποιήσει την αρχιτεκτονική τους, τη σαφή πλοήγηση και την έμφυτη δυνατότητα καλής σύνδεσης. Η έξυπνη σύνδεση του site σας με ένα καλά δημιουργημένο blog μπορεί να αυξήσει την επισκεψιμότητά σας. Στην πραγματικότητα, τα blogs μπορούν να είναι τόσο καλά ευρετηριασμένα ώστε να έχετε τη δυνατότητα να εμφανιστούν για οποιεσδήποτε φράσεις τεσσάρων λέξεων που σχετίζονται με τη επαγγελματική σας κατηγορία, αν δομηθεί σωστά.

Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε μια λέξη-κλειδί για κάθε μία από τις αναρτήσεις σας που δημοσιεύετε. Αν είστε ήδη μέσα στην ανάρτηση ιστολογίου σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο SEO Blogger tool από τους κατασκευαστές του Wordtracker. Εγκαθιστάτε γρήγορα στον browser σας και ξεκινάτε από ένα εικονίδιο απευθείας. Το εργαλείο θα σας δείξει πόσες φορές χρησιμοποιείται μια λέξη, ποσοστά και πολλά άλλα. Είναι εύκολο στη χρήση.

Το blog  δεν μπορεί να φέρει πάρα πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, αλλά φέρνει συχνά στοχευμένο κονό και το μεγαλύτερο κέρδος μέσω περισσότερων πωλήσεων. Εάν είναι δυνατόν, περιορίστε το πεδίο της συζήτησης του blog σας σε μια φράση δύο ή τριών λέξεων που έχει υψηλή απόδοση επισκεψιμότητας, ωστόσο μικρό ανταγωνισμό. Ρυθμίστε το blog σας για να επαναλάβετε λέξεις-κλειδιά που θέλετε να στοχεύσετε μόνο αρκετές φορές για να δημιουργήσετε ένα θέμα. Μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από αυτό στους τίτλους των μηνυμάτων σας, στα ονόματα των κατηγοριών και στα ονόματα των URL των σελίδων. Όλοι αυτοί οι σύνδεσμοι θα περιέχουν τον όρο λέξης-κλειδιού για τον οποίο επιθυμείτε μεγαλύτερη προσοχή. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει σαν μαγικό, και με την αναβαθμισμένη ταχύτητα ευρετηρίασης, πιθανότατα θα δείτε την ανάρτησή σας να εμφανίζεται γρήγορα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Βεβαιωθείτε δημοσιεύτε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μπορείτε να αποκτήσετε καλύτερα αποτελέσματα ενημερώνοντας ή κάνοντας share στα social media μία φορά κατά τη διάρκεια μιας από τις τρεις καλύτερες στιγμές της ημέρας: νωρίς το πρωί, τουλάχιστον πριν το μεσημέρι ή αργά το βράδυ.  Όσο περισσότερο δημοσιεύετε, τόσο περισσότερο τα  crawlers bots θα περάσουν από το περιεχόμενό του blog σας.

Η λίστα με τα χρήσιμα plugins για το blog σας

Παρακάτω είναι η τελική λίστα των plugins για τη μέγιστη επισκεψιμότητα που μπορείτε να πάρετε από το blog σας. Συνδεθείτε στην περιοχή διαχείρισης του WordPress, κατόπιν πάτε στην ενότητα «Plugins» και προσθέστε τις μέσω του κουμπιού «Προσθήκη νέου». ή Add New Plugins

 • All-In-One SEO
 • All-In-One Webmaster
 • Broken Link Checker
 • Google XML Sitemaps
 • Fast and Secure Contact Form
 • Simple Captcha
 • WordPress Database Backup
 • WP Super Cache
 • FBShare
 • Socialize
 • WP Security Scan
 • RSS Footer
 • Disqus Comment System

Μην χάνετε λοιπόν χρόνο και δημιουργήστε ένα blog και δείτε την επισκεψιμότητα του site σας να αυξάνετε κατακόρυφα.

Μπορείτε να δείτε ακόμη:

Πως να φτιάξετε το δικό σας blog. Δείτε την διαδικασία

Πως το blog του eshop σας θα αυξήσει τις πωλήσεις σας

Μοιραστείτε το άρθρο