ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Η αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε καθιερωμένες εταιρείες να γίνουν πιο επιτυχημένες στον ψηφιακό κόσμο.

Το πετυχαίνουμε με το να κατανοήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σας, δουλεύοντας μαζί για να σχεδιάσουμε και να σας παραδώσουμε μία ιστοσελίδα που θα σας προσδώσει το σημαντικότερο πλεονέκτημα: Το κέρδος!


16 Χρόνια Και Συνεχίζουμε

Ο παγκόσμιος ιστός εξελίσσεται συνεχώς. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις που χρειάζεται η επιχείρησή σας για να αναπτυχθεί τόσο στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop, όσο και στην προώθηση ιστοσελίδων. Μπορείτε να βασιστείτε στη WEBONE, όχι μόνο για τις εξαιρετικές της ικανότητες στον προγραμματισμό και στον γραφιστικό σχεδιασμό των ιστοσελίδων, αλλά και στις εξειδικευμένες επιχειρηματικές της συμβουλές.

Η ανάπτυξή μας συμβαδίζει με την επιτυχία και κερδοφορία της δικής σας επιχείρησης.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΣ

1. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Στην συνάντησή μας καταγράφουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν το έργο σας και τους στόχους που θέλετε να πετύχουμε.

2. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Κατόπιν χαράσσεται η στρατηγική που θα ακολουθήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους σας και δίνονται οι κατευθύνσεις στους γραφίστες.

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Ίσως το πιο σημαντικό τμήμα. Η δημιουργική ομάδα της εταιρίας θα πρέπει να μετατρέψει το σχέδιο των marketers σε ιδέες και λύσεις γραφιστικές.

4. ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Έπειτα έρχεται η εκτέλεση ο έλεγχος και η παράδοση του έργου σας. Αυτό είναι το στάδιο όπου το τελικό προϊόν αφήνει το γραφείο μας και βγαίνει στον αέρα του διαδικτύου.

5. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Μετά την παράδοση του έργου σας παρέχουμε συμβόλαιο συντήρησης και υποστήριξης για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο πως όλα βαίνουν καλώς.

6. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Βασικό κομμάτι της επιτυχίας επίτευξης των στόχων σας είναι και τα analytics. Θα σας παρέχουμε πλήρη ενημέρωση και σημαντικές πληροφορίες για τους επισκέπτες του site σας.

Ορισμένες εταιρίες που μας εμπιστεύθηκαν