Κατασκευή ιστοσελίδων για ενοικιαζόμενα δωμάτια

ALL POSTS

Κατασκευή ιστοσελίδων για ενοικιαζόμενα δωμάτια

Η κατασκευή ιστοσελίδων για ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι σημαντική για την προβολή σας στο διαδίκτυο, καθώς επίσης και στην ευρετηρίαση και την κατάταξη της επιχείρησής σας στις μηχανές αναζήτησης.

H Ελλάδα είναι από τις πιο δυνατές τουριστικά χώρες στην Μεσόγειο και την Ευρώπη γεγονός που πιστοποιείται από την έλευση εκατομμυρίων επισκεπτών κάθε χρόνο στην χώρα μας ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των επισκεπτών αυτών είναι η ποικιλία των προτιμήσεων όσον αφορά το θέμα της διαμονής τους, όπου είτε επιλέγουν να μείνουν σε μεγάλες πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες είτε σε πιο μικρά καταλύματα με πιο οικογενειακή ατμόσφαιρα και ζεστή φιλοξενία.

Μερικοί από τους πολλούς λόγους για τους οποίους οι τουρίστες επιλέγουν πιο μικρές τουριστικές μονάδες όπως τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι μεταξύ άλλων:

  • Είναι ιδανικά για οικογένειες που επιθυμούν διακοπές με μια σχετική αυτονομία και ανεξαρτησία ώστε να απολαύσουν καλύτερα τον χρόνο των διακοπών τους.
  • Δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να παρασκευάζουν το δικό τους φαγητό και να εξοικονομούν έτσι και χρήματα ενώ παράλληλα τρώνε τις αγαπημένες τους γεύσεις, καθώς διαθέτουν κανονική κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες συσκευές.
  • Οι επισκέπτες έχουν στην διάθεση τους μια σειρά από ανέσεις που κάνουν την διαμονή τους ξεχωριστή, όπως πρωινό γεύμα, πρόσβαση σε πισίνα, δωρεάν ίντερνετ , κλιματισμό , αξεσουάρ καθημερινής χρήσης και πολλά άλλα.
  • Διαθέτουν χώρους με μεγάλη άνεση, πλήρως εξοπλισμένους με κουζίνες, έπιπλα ,μπάνια ,μεγάλα μπαλκόνια .
  • Είναι πολύ καθαρά και οι χώροι μυρίζουν φρεσκάδα και υπέροχα αρώματα.
  • Έχουν πρόσβαση σε υπέροχους χώρους με κήπους, κοντά στην θάλασσα
  • Είστε πολύ κοντά σε όλα τα τοπικά αξιοθέατα της εκάστοτε περιοχής.

Για τους παραπάνω αλλά και για πολλούς ακόμα λόγους τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους τουρίστες που έρχονται στην χώρα μας αλλά και στους Έλληνες τουρίστες, και η αναζήτηση τους online είναι από τις πιο δημοφιλείς ,δηλαδή όλοι οι επισκέπτες πριν κανονίσουν το ταξίδι τους ή τις διακοπές τους αναζητούν online το που θα μείνουν.

Εάν είστε λοιπόν ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων και θέλετε και εσείς να αυξήσετε τις κρατήσεις σας ο καλύτερος και πιο σίγουρος τρόπος είναι μέσα από την κατασκευή μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας για την μονάδα σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ενοικιαζόμενα δωμάτια – Γιατί χρειάζεστε άμεσα μια επαγγελματική ιστοσελίδα;

  • Γιατί οι υποψήφιοι πελάτες σας βρίσκονται online και το ίδιο πρέπει να κάνει και η επιχείρηση σας.
  • Γιατί μπορείτε να δεχτείτε κρατήσεις από όλο τον κόσμο.
  • Γιατί θα αυξήσετε άμεσα και πολύ την προβολή της επιχείρησης σας.
  • Γιατί θα αυξήσετε άμεσα τα έσοδα της επιχείρησης σας.

Τώρα που είδαμε συνοπτικά τα οφέλη από την κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας για ενοικιαζόμενα δωμάτια πάμε να δούμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει:

• Φωτογραφήστε στο φως:

Οι υποψήφιοι επισκέπτες θέλουν να γνωρίζουν εκ των προτέρων πώς είναι οι χώροι των δωματιων σας, γι’ αυτό είναι σημαντικό να παρέχετε μια λίστα με όλα όσα έχετε να προσφέρετε και να εμφανίσετε μεγάλες, ελκυστικές φωτογραφίες, των δωματίων και των ανέσεων των καταλυμάτων σας.

• Ζοομ στα καλύτερα σημεία σας:

Εάν έχετε τα δωμάτια παραθαλάσσια με εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, θα πρέπει να έχετε φωτογραφίες στον ιστότοπό σας που δείχνουν ότι βρίσκεσται σε απόσταση αναπνοής από τις πανέμορφες αυτές παραλίες.

Εάν είστε στο κέντρο της πόλης, θα πρέπει να παρέχετε χάρτες που απεικονίζουν το πόσο κοντά είναι τα ενοικιαζόμενα δωμάτιά σας σε αξιοθέατα και άλλα τουριστικά αξιοθέατα.

• Προβάλλετε τις κριτικές των πελατών σας:

Οι επισκέπτες του ιστότοπου θέλουν αποδείξεις ότι τα δωμάτιά σας είναι πραγματικά το καλύτερο. Η δημοσίευση ανεξάρτητων κριτικών από ιστότοπους όπως το TripAdvisor, βραβεία που έχουν λάβει κ.λπ., θα δώσει στα δωμάτιά σας μια άμεση ώθηση αξιοπιστίας.

• Διευκολύνετε την προβολή χρήσιμων πληροφοριών:

Στην ιστοσελίδα σας είναι άκρως απαραίτητη η όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή των τιμών, διαθεσιμότητας δωματίων, ειδικών πακέτων και επιλογών κράτησης.

Μόλις οι επισκέπτες αποφασίσουν ότι ενδιαφέρονται για ένα συγκεκριμένο τύπου δωματών, θα πρέπει να είναι εύκολο για αυτούς να κάνουν το επόμενο βήμα και να κάνουν κράτηση.

• Άμεσο και απλό μενού:

Σκεφτείτε σαν επισκέπτης , όταν μπαίνετε σε μια ιστοσελίδα θέλετε να μπορείτε πολύ γρήγορα και εύκολα να βρείτε αυτό που ψάχνετε ώστε να προχωρήσετε χωρίς καθυστέρηση σε αγορά ή κράτηση;  Σίγουρα η απάντηση είναι ναι.

Μην ξεχνάμε ότι οι επισκέπτες των ιστοσελίδων δεν έχουνε ποτέ την υπομονή να περιμένουν για οτιδήποτε, πόσο μάλλον για να ψάχνουν ένα μπερδεμένο μενού. ‘Άρα θα πρέπει το μενού σας να είναι απλό, χωρισμένο σε κατηγορίες όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να βρει πολύ εύκολα πληροφορίες για τα δωμάτια σας , για τις ανέσεις που προσφέρετε, για τα κόστη και να βρίσκεται σε πολύ εμφανές σημείο το κουμπί «ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ», ώστε άμεσα να αυξήσετε τις κρατήσεις σας.

• Ο χρυσός κανόνας των 3 sec:

Για να είναι μια ιστοσελίδα επιτυχημένη πρέπει να πληρεί πάνω από όλα τον χρυσό κανόνα των 3 sec. Τι είναι αυτός ο κανόνας; 3 sec είναι ο χρόνος πέραν του οποίου το 90% των επισκεπτών εγκαταλείπει τον ιστότοπο σας και πηγαίνει αλλού. Είναι ο χρόνος που έχετε στην διάθεση σας να κερδίσετε τον επισκέπτη και υποψήφιο πελάτη σας και να τον κάνετε να προχωρήσει σε κάποια ενέργεια , εν προκειμένω να κάνει κράτηση.

Ο κανόνας αυτός είναι πολύ σημαντικός και για έναν ακόμα λόγο , γιατί η Google θεωρεί την ταχύτητα φόρτωσης ως έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζουν την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα της.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως όσο πιο χαμηλό χρόνο φόρτωσης έχει η ιστοσελίδα σας τόσο πιο ψηλά θα βρίσκεται στα αποτελέσματα της Google,και άρα τόσο πιο πολλούς πελάτες θα αποκτήσετε.

• Επενδύστε στα CTAs:

Τι είναι τα CTAs; Τα CTAs ή αλλιώς τα κουμπιά Call To Action είναι κουμπιά μέσα στην ιστοσελίδα σας που καλούν τον επισκέπτη να κάνει μια ενέργεια όπως να κάνει μια κράτηση  ή να επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά ή με κάποιον άλλο τρόπο.

Η ύπαρξη, η χρήση και ο σωστός σχεδιασμός τους είναι πολύ σημαντικά γιατί οδηγούν τον επισκέπτη στην επιθυμητή ενέργεια που είναι η κράτηση του δωματίου.

• Επιλογή CMS

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας επιτυχίας στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσετε (το CMS).

Προκειμένου να παρέχουμε στον πελάτη μας  την βέλτιστη ιστοσελίδα και τα καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξαμε την κατασκευή ιστοσελίδων με WordPress αφού από την εμπειρία μας γνωρίζουμε τα άρτια αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα που προσφέρει σε μια ιστοσελίδα.

Τα στοιχεία όμως που καθορίζουν την αποτελεσματικότητα της ιστοσελίδας σας είναι πολλά περισσότερα και για αυτό χρειάζεστε μια εξειδικευμένη ομάδα ειδικών για να αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας σας από την αρχή, με τα πλέον σύγχρονα εργαλεία web design, που θα σας φέρουν στην κορυφή της κερδοφορίας και των κρατήσεων.

Χρειάζεστε την WEBONE.

Στην WEBONE με την πολυετή μας εμπειρία σε επιτυχημένα projects web design και τα εξειδικευμένα μας στελέχη αναλαμβάνουμε για εσάς την κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας για την τουριστική σας μονάδα που σας εγγυάται την βέλτιστη προβολή της επιχείρησης σας καθώς και την άμεση αύξηση των κρατήσεων και των εσόδων σας.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την νέα σας επιτυχημένη ιστοσελίδα.

Μπορούμε ακόμη εκτός από  την κατασκευή ιστοσελίδων για ενοικιαζόμενα δωμάτια, να σας παρέχουμε διαφήμιση στο Google Adwords, προώθηση στις μηχανές αναζήτησης SEO και Social Media Marketing.

Θέλετε να διαβάζετε άρθρα σαν το παραπάνω;

Συμπληρώστε το email σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Κάθε βδομάδα στο mailbox σας καινοτόμες ιδέες και προτάσεις για Startups, για να υλοποιήσετε το όραμά σας και να αποκτήσετε μία επιτυχημένη επιχειρηματική διαδρομή!