Εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων: Πως να επιλέξετε την κατάλληλη

Η κατασκευή της εταιρικής σας ιστοσελίδας είναι μια πάρα πολύ σημαντική υπόθεση και γι αυτό θα πρέπει να εμπιστευτείτε τους ειδικούς και εξειδικευμένα στελέχη που θα σας δώσουν όλες τις λύσεις που χρειάζεστε για την καλύτερη προβολή της επιχείρησης σας.

Πώς όμως θα επιλέξετε την κατάλληλη εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων για εσάς;

Ας δούμε παρακάτω μερικές βασικές ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνετε πριν επιλέξετε συνεργάτες.

Έχουν αντίστοιχη εμπειρία πάνω στην κατασκευή ιστοσελίδων και eshop? Υπάρχει διαθέσιμο portfolio?

Είναι πολύ σημαντικό η εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων που θα επιλέξετε να διαθέτει μεγάλη εμπειρία και να διαθέτει ευρύ portfolio, ώστε να μπορείτε να είστε βέβαιοι πως μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη, να προχωρήσουν στην επίτευξη των στόχων σας, και να σας παρέχουν την πιο βέλτιστη και αξιόπιστη διαρκή τεχνική υποστήριξη. Στην WEBONE με την πολυετή μας εμπειρία, στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας το καλύτερο αποτέλεσμα, και η ιστοσελίδα ή το eshop σας να αυξήσει κατακόρυφα τις πωλήσεις σας και την εταιρική σας αναγνωρισιμότητα. Επισκεφθείτε το portfolio μας για να διαπιστώσετε και εσείς οι ίδιοι την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Πώς ακριβώς γίνεται η διαδικασία της κατασκευής της ιστοσελίδας μου;

Πρίν αναθέσετε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας σε μια εταιρεία ή συνεργάτη θα πρέπει να γνωρίζετε ακριβώς την διαδικασία που θα ακολουθήσει ώς προς την κατασκευή για να μπορείτε να αξιολογήσετε αν ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Εμεις στην WEBONE ακολουθούμε την εξής διαδικασία πάνω στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας:

● Πρώτα απ όλα θα συζητήσουμε διεξοδικά τους στόχους που θέλετε να πετύχετε με την κατασκευή ιστοσελίδας ή eshop. Θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας; Θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα σας; Να βελτιώσετε το branding σας; Να επεκταθείτε σε μια νέα αγορά; Αφού οριστούν οι στόχοι σας, θα σας παρουσιάσουμε μια σειρά ολοκληρωμένων προτάσεων, σχεδιασμένες αποκλειστικά για εσάς που θα εξυπηρετούν κάθε σας ανάγκη και θα σας οδηγήσουν επιτυχώς και με απόλυτα μετρήσιμα αποτελέσματα στην επίτευξη των εταιρικών σας στόχων.

● Στη συνέχεια το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα θα αναλάβει την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, με έναν άρτια και απολύτως καθαρό κώδικα και με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε μια πλήρως λειτουργική ιστοσελίδα ή eshop, σχεδιαστικά ακριβώς με το design που εσείς θέλετε και με ενσωματωμενα τα πιο σύγχρονα και αποδοτικά εργαλεία, και με διαρκή τεχνική υποστήριξη για να πετύχετε κάθε σας στόχο. Κύριος σκοπός μας είναι να δημιουργούμε ιστοσελίδες που θα προβάλλουν τα προϊόντα και την επιχείρηση σας με τον πιο άριστο τρόπο και με απόλυτη αφοσίωση στην λεπτομέρεια που θα φέρει την επιχείρηση σας στην κορυφή των πωλήσεων.

● Στην WEBONE παράλληλα τα έμπειρα στελέχη μας θα αναλάβουν την προώθηση της ιστοσελίδας με λεπτομερείς στρατηγικές digital marketing και inbound marketing σχεδιασμένες αποκλειστικά για εσάς, φέρνοντας την στην κορυφή των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης και εκτοξεύοντας την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις σας.

Πόσο θα κοστίσει η κατασκευή της ιστοσελίδας μου;

Το κόστος της κατασκευής μιας ιστοσελίδας όταν αυτή φτιάχνεται από έμπειρους επαγγελματίες που μπορούν να σας παρέχουν κάθε λύση, τεχνική υποστήριξη και να σας παραδώσουν μια ιστοσελίδα απόλυτα λειτουργική και με άριστο design,είναι πολύ μικρό. Το πραγματικό ερώτημα λοιπόν είναι η ποιότητα, η τεχνογνωσία, η εξυπηρέτηση και η αποδοτικότητα του τελικού αποτελέσματος. Κανείς δεν θέλει να φτιάξει μια ιστοσελίδα που αρχικά μέν θα έχει πολύ μικρό κόστος αλλά στη συνέχεια τα προβλήματα θα είναι τόσα πολλά που θα αναγκαστεί να την ξανακάνει απ την αρχή με το κοστολόγιο του να εκτοξεύεται! Γι αυτό λοιπόν πρώτα απ όλα σας εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα των ιστοσελίδων μας που συνδυάζεται με οικονομικά πακέτα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες. Επικοινωνήστε μαζί μας και βρείτε το πακέτο που σας ταιριάζει και καλύπτει κάθε σας ανάγκη.

Σε πόσο χρόνο θα είναι έτοιμη η ιστοσελίδα μου;

Μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων θα πρέπει να σας δίνει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στο οποίο παραδίδεται η τελική ιστοσελίδα για να ξέρετε κι εσείς τι να περιμένετε. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το μέγεθος της ιστοσελίδας, τις ιδιαιτερες τυχόν απαιτήσεις που υπάρχουν και πολλά άλλα.

Μετά το την παράδοση της ιστοσελίδας μου θα υπάρχει τεχνική υποστήριξη;

Βεβαιωθείτε πως η εταιρεία που θα σας κατασκευάσει την ιστοσελίδα σας εγγυάται την συνεχή τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας ή του eshop σας ώστε να είστε σίγουροι πως δεν θα βρεθείτε προ απροόπτου. Στην WEBONE παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας προκειμένου να είστε σιγουροι πως όλα θα λειτουργούν άψογα.

Θα μπορώ να ανεβαζω μόνος μου στην ιστοσελίδα όποτε θέλω κείμενα και φωτογραφίες;

Είναι πολύ σημαντικό το να μπορείτε εσείς μόνοι σας να ανεβάζετε φωτογραφίες, κείμενα, βίντεο στην ιστοσελίδα σας χωρίς να εξαρτάστε από τον προγραμματιστή της ιστοσελίδας. Να έχετε γρήγορη, εύκολη και άμεση διαχείριση του περιεχομένου σας ανα πάσα στιγμή. Εμείς θα σας παρέχουμε ένα αξιόπιστο και επεκτάσιμο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που θα μπορεί να ενημερώνεται όπου και αν βρίσκεστε, όποτε χρειάζεται, ώστε η επιχείρησή σας να είναι επιτυχημένη και παραγωγική. Η πλατφόρμα CMS (του WordPress) θα κατασκευαστεί από εξειδικευμένους προγραμματιστές και πλήρως προσαρμοσμένη με εξειδικευμένες ενότητες και λειτουργίες ειδικά προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Τί απόδοση θα έχει η ιστοσελίδα μου; – Πόσες πωλήσεις θα εχω απο αυτήν.

Μια ιστοσελίδα έχει σαν κύριο στόχο να σας φέρει νέους πελάτες και να αυξήσει τις πωλήσεις σας. Βεβαιωθείτε πως η εταιρεία που θα σας κατασκευάσει την ιστοσελίδα σας έχει οργανωμένο τμήμα marketing το οποίο θα αναλάβει να σας αυξήσει τις πωλήσεις μέσω του ιστότοπου σας. Εμείς εδώ στην WEBONE με τα εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη μας εφαρμόζουμε εξατομικευμένα τις πιο βέλτιστες και λεπτομερώς σχεδιασμένες στρατηγικές digital marketing και inbound marketing που θα σας φέρουν μετρήσιμα αποτελέσματα και την κορυφή των αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς μας και δείτε τις πωλήσεις σας να απογειώνονται.

Όπως είδαμε λοιπόν οι παράγοντες που θα επηρεάσουν την επιλογη της εταιρείας που θα κατασκευάσει την ιστοσελίδα σας είναι πολλοί και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των κατάλληλων συνεργατών σας.

Εμείς στην WEBONE με την πολυετή μας εμπειρία, τα εξειδικευμένα μας στελέχη και την προσήλωση μας στο λεπτομερή σχεδιασμό και κατασκευή της ιστοσελίδας ή του eshop σας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τα πιο σύγχρονα εργαλεία και να σας βοηθήσουμε να πετύχετε κάθε σας εταιρικό στόχο φέρνοντας στην επιχειρηση σας το μέλλον του web design.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να σχεδιάσουμε την δική σας επιτυχημένη ιστοσελίδα.

Μοιραστείτε το άρθρο