Κατασκευή ιστοσελίδων: Ποιο τύπο ιστοσελίδας να επιλέξετε

Κατασκευή ιστοσελίδων: Ποιο τύπο ιστοσελίδας να επιλέξετε

Ένα ερώτημα που τίθεται κατα καιρούς είναι ποιον τύπο ιστοσελίδας να επιλέξει μία επιχείρηση, στατική ή δυναμική; Ποιος τύπος ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της. Ας δούμε παρακάτω ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των στατικών και των δυναμικών ιστοσελίδων και ποιες οι διαφορές τους.

Στατικές ιστοσελίδες:

Τί είναι μια στατική ιστοσελίδα;

1 )Μια στατική ιστοσελίδα είναι μια ιστοσελίδα στην οποία παρουσιάζονται τα προϊόντα, οι υπηρεσίες σας, φωτογραφίες, η εταιρία σας.

2 )Το περιεχόμενο του έχει λίγες σελίδες, λίγα κείμενα και φωτογραφίες και λειτουργεί σαν “online επαγγελματικη καρτα” της επιχείρησής σας.

3 ) Είναι μία ιστοσελίδα στην οποία το περιεχόμενο μπορεί πολύ δύσκολα να αλλάξει καθώς ο μόνος που έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο είναι ο σχεδιαστής της σελίδας, εξ ου και ο όρος στατική, δεν αλλάζει δηλαδή το περιεχόμενο . Έτσι για όσο υπάρχει η ιστοσελίδα εξαρτάται απο το σχεδιαστή της σελίδας για να την ανανεώσετε.

-Το πλεονέκτημα της στατικής ιστοσελίδας είναι ότι φορτώνει πολύ γρήγορα, καθώς έχει μόνο 7-10 σελίδες περιεχομένου, κάτι πολύ σημαντικό αφού ο χρόνος φόρτωσης παίζει μεγάλο ρόλο στην κατάταξη της σελίδας.

-Το μειονέκτημα της,είναι ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε φωτογραφίες ή κείμενα χωρίς τη βοήθεια του προγραμματιστή της σελίδας, κάτι που την κάνει δύσχρηστη για εσάς και με περιορισμένες δυνατότητες.

-Εφ όσον όμως επιθυμείτε μία απλή ιστοσελίδα που θα παρουσιάσετε κάποια πράγματα για την επιχείρηση σας μαζί με στοιχεία επικοινωνίας, τότε η στατική ιστοσελίδα είναι ιδανική για σάς γιατί έχει πολύ χαμηλό κόστος.

Δυναμικές ιστοσελίδες:

Τι είναι μια δυναμική ιστοσελίδα:

Οι δυναμικές ιστοσελίδες είναι ο κύριος τύπος ιστοσελίδας που επιλέγουν οι περισσότερες επιχειρήσεις καθώς μπορούν να δεχτούν απεριόριστες σελίδες περιεχομένου, να προσθέσετε όσα κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο θέλετε και να διαμορφώσετε τη σελίδα όπως ακριβώς ταιριάζει στην επιχείρηση σας.

-Το κύριο πλεονέκτημά της είναι ότι σε αντίθεση με τη στατική, στη δυναμική ιστοσελίδα μπορείτε να προσθέσετε ή να αλλάξετε περιεχόμενο όποτε εσείς επιθυμείτε,μόνοι σας χωρις τεχνικές γνώσεις, χάρη στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που έχουν οι δυναμικές ιστοσελίδες

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως με τις δυναμικές ιστοσελίδες μπορείτε να μεταφράσετε την ιστοσελίδα σας σε όποια γλώσσα θέλετε, να προσθέσετε λειτουργίες, και με την εφαρμογή σωστά σχεδιασμένης στρατηγικής SEO μπορείτε να κατακτήσετε την 1η σελίδα της Google καθώς οι δυναμικές ιστοσελίδες είναι ιδιαίτερα φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης χάρη στην συχνή ανανέωση του περιεχομένου τους.

Συνοψίζοντας λοιπόν, με τις δυναμικές ιστοσελίδες μπορείτε να προσθέσετε όσο περιεχόμενο θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε video, φωτογραφίες, infographics και στοιχεία τελευταίας τεχνολογίας στην ιστοσελίδα σας, είναι απόλυτα seo friendly, και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης μικρής ή μεγάλης .

Είτε επιλέξετε μία στατική ιστοσελίδα είτε μια σύγχρονη δυναμική ιστοσελίδα στη WEBONE με την πολυετή μας εμπειρία και τα εξειδικευμένα μας στελέχη σας παρέχουμε πλήρη πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων, διαρκή τεχνική υποστήριξη και πλήρη πακέτα προώθησης που θα κάνουν την ιστοσελίδα σας το πιο δυνατό εργαλείο πωλήσεων για την επιχείρηση σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί τη νέα σας ιστοσελίδα.

Μοιραστείτε το άρθρο