Σχεδιασμός Λογοτύπου

Το λογότυπό σας ενισχύει την φήμη και το κύρος σας

Το λογότυπό σας είναι μια οπτική αναπαράσταση όλων των πραγμάτων που αντιπροσωπεύει η εταιρία σας. Σκεφτείτε το λογότυπο της εταιρίας McDonald ‘s ή της Nike πόσο πολύ καλά ενσωματώνουν αυτές οι εταιρείες αυτό που πρεσβεύουν μέσα στο λογότυπό τους. Αλλά πολλές εταιρείες ακόμη και σήμερα εξακολουθούν να αμελούν την ανάπτυξη αυτού του βασικού κομματιού της ταυτότητάς τους.

Στην ιδανική περίπτωση, το λογότυπο της εταιρείας σας ενισχύει το κύρος και την φήμη σας στους πιθανούς πελάτες και συνεργάτες γιατί είναι η πρώτη κρίσιμη εντύπωση στα μάτια τους για την επιχείρησής σας. Ένα καλό λογότυπο μπορεί να χτίσει την πίστη και αφοσίωση μεταξύ της επιχείρησής σας και των πελατών σας.

Είδη λογοτύπων

Υπάρχουν βασικά τρία είδη των λογοτύπων. Λογότυπα font-based αποτελούνται κυρίως από έναν τύπο. Τα λογότυπα της IBM, η Microsoft και η Sony, για παράδειγμα, χρησιμοποιούν τέτοιου τύπου με ένα στριφογύρισμα που τα καθιστά ξεχωριστά. Έπειτα, υπάρχουν τα λογότυπα που κυριολεκτικά δείχνουν τι κάνει μια επιχείρηση, όπως όταν μια εταιρεία βάφει σπίτια και χρησιμοποιεί για εικόνα του μια βούρτσα στο λογότυπό της. Και, τέλος, υπάρχουν και αφηρημένα σύμβολα-όπως της Nike.

Η συνεργασία μαζί μας για το λογότυπο σας εξασφαλίζει:

  • Σχεδιασμό προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις με απτά χειροπιαστά αποτελέσματα
  • Ικανότητα παραγωγής διαφορετικών σχεδίων βασισμένων στην ίδια ιδέα, ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα
  • Δημιουργία μιας δυναμικής εταιρικής ταυτότητας βασισμένης στο λογότυπο σας και το σήμα σας
  • Εξαιρετική μεταφορά του σχεδιαστικού αποτελέσματος από την οθόνη στο χαρτί και αντίστροφα.
  • Υποστήριξη πριν, κατά την διάρκεια και μετά την ανάπτυξη ενός έργου.
logo-design

Η δημιουργία λογοτύπου και σήματος, από εμάς περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  1. Το briefing (συνέντευξη) του πελάτη για να καταλάβουμε τον χαρακτήρα, τα όνειρά του αλλά και το προϊόν ή τις υπηρεσίες που προσφέρει.
  2. Την σχεδίαση 5 διαφορετικών προσεγγίσεων στο όνομα.
  3. Την επιλογή ενός εκ των πέντε. (με δυνατότητα μέχρι 3 κύκλους επεμβάσεων), μέχρι να σας ικανοποιεί πλήρως.
  4. Ετοιμασία λογοτύπου στην τελική του μορφή (χρωματική παλέτα κ.α)

Παράδοση υλικού & Πνευματικά δικαιώματα

Με την ολοκλήρωση του έργου, θα σας παραδώσουμε ένα σύνολο από αρχεία, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε έντυπες παραγωγές, όσο και σε ψηφιακά μέσα. Τα αρχεία θα είναι υψηλής ανάλυσης και θα αποτελούν τα πρωτότυπα σχέδια από τα τελικά δείγματα που επιλέξατε.

 Το λογότυπο αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιχείρησής σας σχετικά με την εικόνα σας. Λάθη και κακοί σχεδιασμοί δεν δικαιολογούνται.