Κατασκευή eshop με WordPress

Η κατασκευή eshop με WordPress το τελευταίο χρονικό διάστημα άρχισε να αποκτά πολύ δημοφιλία και να το προτιμούν όλο και περισσότερο εταιρίες για την κατασκευή του δικού τους eshop. Το WordPress απολύτως πλέον δίκαια θεωρείται η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα CMS στον κόσμο και με αυτό έχουν κατασκευαστεί εκατομμύρια ιστοσελίδες, τώρα εισέρχεται δυναμικά και στο χώρο του e-commerce.

Αν σκεφτεί κάποιος τις τεράστιες δυνατότητες που παρέχει η πλατφόρμα WordPress, η ευκολία προς το χρήστη, οι χιλιάδες σχεδιαστικές επιλογές και η δυνατότητα σύνδεσης με όλα τα εργαλεία marketing που υπάρχουν είναι κάτι που εξηγεί απόλυτα γιατί η WordPress είναι ο ηγέτης στο web design.

Τα πολλά πλεονεκτήματα της WordPress μπορεί κάποιος να τα έχει στη διάθεση του και με την κατασκευή του eshop του σε αυτήν. Πώς; Με τη χρήση του Woocommerce. Τί είναι το Woocommerce? Είναι το plugin που συνδέεται στην WordPress ιστοσελίδα σας και την μετατρέπει σε e-commerce.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα από την κατασκευή του eshop με WordPress – Woocommerce?

● Δεν χρειάζεται να έχετε εξειδικευμένες γνώσεις για να το χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε πολύ εύκολα όπως ακριβώς σε μια WordPress ιστοσελίδα να κάνετε όποια προσθήκη, διαχείριση ή αλλαγή θέλετε όποτε κι αν το θελήσετε.

● Μπορείτε να προσθέσετε όσα εργαλεία θέλετε που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα το eshop σας, να το προωθήσετε και να απογειώσετε τις πωλήσεις σας.

● Μπορείτε να προσθέσετε όποιο τρόπο πληρωμής θέλετε, τραπεζική μεταφορά, κάρτες, Paypal κλπ κλπ και οτιδήποτε εξυπηρετεί καλύτερα την επιχείρηση και τους πελάτες σας.

● Είναι απολύτως ασφαλή διασφαλίζοντας έτσι τις συναλλαγές με τους πελάτες σας.

● Είναι απολύτως SEO friendly για να μπορεί το eshop σας να κατακτήσει την κορυφή της Google.

● Σας παρέχει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε την αποθήκη σας, να παρακολουθήσετε τα στατιστικά σας ανά πάσα στιγμή και να έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε συνεχώς τις πωλήσεις σας, τα conversion rate και ότι άλλο χρειάζεστε για την ανάπτυξη του eshop σας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την κατασκευή του eshop σας με το WordPress:

Για όλους εσάς που θέλετε να παρουσιάσετε την επιχείρησή σας αποτελεσματικά και χρειάζεται ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που επιτρέπει την ιστοσελίδα σας να ενημερώνετε γρήγορα και εύκολα, το WordPress είναι η τέλεια λύση.

Εμείς θα σας παρέχουμε ένα αξιόπιστο και επεκτάσιμο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που θα μπορεί να ενημερώνεται όπου και αν βρίσκεστε, όποτε χρειάζεται, ώστε η επιχείρησή σας να είναι επιτυχημένη και παραγωγική. Η πλατφόρμα CMS (του WordPress) θα κατασκευαστεί από εξειδικευμένους προγραμματιστές και πλήρως προσαρμοσμένη με εξειδικευμένες ενότητες και λειτουργίες ειδικά προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Επίσης θα σας παρέχουμε πλήρη εκπαίδευση και υποστήριξη έτσι ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό ιστοσελίδων και eshop σε WordPress που αναδεικνύουν την επιχείρησή σας, σε όλα τα είδη των συσκευών από τους σταθερούς υπολογιστές έως τα κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες. Η ομάδα μας έχει χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία εξαιρετικών ιστοσελίδων που λειτουργούν πραγματικά.

Σε στενή συνεργασία με τους γραφίστες μας, οι έμπειροι προγραμματιστές μας θα μετατρέψουν την αρχική ιδέα σε ένα πλήρως λειτουργικό δικτυακό τόπο, χρησιμοποιώντας καθαρό κώδικα και βέλτιστες πρακτικές για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Σε κάθε βήμα της διαδικασίας, σας ενημερώνουμε και σας δείχνουμε την πρόοδο του έργου έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι το eshop σας ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σας.

Στόχος μας είναι να καταστεί το WordPress (το σύστημα διαχείρισης) όσο το δυνατόν ευκολόχρηστο για να μπορείτε να το διαχειριστείτε εύκολα. Γι ̓ αυτό και η ομάδα μας θα προσδιορίσει τις ανάγκες της επιχείρησής σας και θα ενσωματώσει τις βασικές υπηρεσίες σας σε ένα ενιαίο πίνακα ελέγχου.

Ελάτε στην WEBONE να σχεδιάσουμε για σας το eshop που καλύπτει κάθε σας ανάγκη, και θα σας οδηγήσει στην κορυφή της επιτυχίας.

Μοιραστείτε το άρθρο