Πως θα φέρουμε το eshop σας στην κορυφή

Πως θα φέρουμε το eshop σας στην κορυφή: Βήμα βήμα η διαδικασία

Στην WEBONE έχουμε από την ίδρυσή μας μια βασική αρχή που υπηρετούμε χρόνια. Να σας παρέχουμε υπηρεσίες που θα έχουν άριστη ποιότητα με αμιγώς πελατοκεντρική φιλοσοφία.

Στο άρθρο αυτό θα δούμε πως μπορούμε να φέρουμε το eshop σας στην κορυφή των πωλήσεων αλλά και της κατάταξης στην Google.

Βήμα 1:

Θα συζητήσουμε και θα καθορίσουμε μαζί σας τους στόχους που θέλει να πετύχει η επιχείρηση σας, τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει και την στρατηγική marketing με την οποία θα υλοποιηθούν τα πλάνα σας.

Βήμα 2:

Μετά την κατασκευή του eshop σας που θα έχει τα άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά που πρέπει και την άψογη λειτουργικότητα και design που επιθυμείτε, προχωρούμε στο σχεδιασμό της στρατηγικής marketing για την προώθηση του eshop σας.

Βήμα 3:

Αναλύουμε λεπτομερώς τον ανταγωνισμό σας, ποιοί είναι οι ανταγωνιστές σας τοπικά και πανελλαδικά, σε ποιες λέξεις κλειδιά, τι engagement και conversion έχουν, τι παρουσια στα social media και πολλά άλλα στοιχεία τα οποία θα σας δώσουν μια καθαρή εικόνα της αγοράς σας και του ανταγωνισμού που αντιμετωπίζετε.

Βήμα 4:

Αφού έχετε μια πλήρη εικόνα της αγοράς στην οποία απευθύνεστε, δημιουργούμε για εσάς μια νεα δυναμική στρατηγική content marketing.

Τι είναι το content marketing?

Mε τον όρο content marketing εννοούμε πως θα δημιουργήσουμε για τα προϊόντα σας στοχευμένη seo αρθρογραφία στο blog του eshop σας που θα προσελκύει ακριβώς το κοινό που επιθυμειτε για πελάτες.
Πως; Με στοχευμένα άρθρα, video ,infographics, ebooks, posts τα οποία θα δημοσιεύονται και στα εταιρικά σας social media και τα οποία θα προσελκύσουν στο eshop σας επισκέπτες που πραγματικά ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας αυξάνοντας έτσι κατα πολυ το conversion σας.

Άρα δηλαδή θα προσελκύσουμε για εσας, για τις λέξεις κλειδιά που επιθυμείτε το κοινό το οποίο θα αγοράσει τελικά τα προϊόντα σας.

Βήμα 5:

Η προώθηση του eshop σας δεν σταματά εδώ. Με διαρκείς αναλύσεις του SEO στο eshop σας, σας εγγυόμαστε πως θα είστε συνεχώς σύμφωνοι με τον αλγόριθμο της Google και το eshop σας θα εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Θέλετε να μάθετε ακριβως πως;

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας εξηγήσουμε πως θα κάνουμε το SEO να δουλεύει για εσάς.

Βήμα 6:

Για να εγγυόμαστε διαρκώς την βέλτιστη πορεία του eshop σας παρακολουθούμε αναλυτικά τα στατιστικά στοιχεά που προκύπτουν και είμαστε σε θέση συνεχώς να σας προτείνουμε τις ενέργειες που θα σας διατηρήσουν στην κορυφή του ανταγωνισμού σας

Ας δούμε παρακάτω και μερικές απαντήσεις σε εύλογες ερωτήσεις που μπορεί να έχεε.

Γιατί χρειάζομαι ένα eshop? Τι θα μου προσφέρει;

Ένα eshop θα σας δώσει τη δυνατότητα να πουλάτε τα προϊόντα σας 365 μερες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο, σε όποιο σημείο του κόσμου θέλετε.Έχει πολύ χαμηλότερο κόστος από ένα φυσικό κατάστημα,και δεν έχει κανένα περιορισμό.

Και γιατί να επιλέξω τη WEBONE για την κατασκευή του eshop μου. Σε τι διαφέρετε εσεις;

Στα πάντα. Πρώτα απ όλα εμείς σας εγγυόμαστε ότι το eshop που θα σας κατασκευάσουμε θα είναι άριστο, με τον καλύτερο κώδικα και την πιο άρτια λειτουργία και design. Πως θα το διαπιστώσετε αυτο; Με δύο πολύ απλούς τρόπους:

Πρώτον ζητήστε να δείτε το portfolio μας και θα δείτε εσείς οι ίδιοι την τελειότητα στη δουλειά μας.

Δεύτερον, οταν έρθετε σε επαφή μαζί μας θα καταλάβετε πως έχουμε απόλυτη προσήλωση στη λεπτομέρεια, τίποτα δεν παραδίδεται από εμάς αν δεν είναι τέλειο. Κι αυτό είναι δέσμευση και εγγύηση.

Ναι αλλά γιατί να επιλέξω το δικό σας πακετο προώθησης eshop?

Γιατι εμείς σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική marketing που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία ενός επιτυχημένου internet marketing plan.

Μοιραστείτε το άρθρο